Connect with us

technokrata

Bevizsgálták és minősítették a Nokia 9500 Wi-Fi technológiáját

Kütyük

Bevizsgálták és minősítették a Nokia 9500 Wi-Fi technológiáját

A Wi-Fi Alliance áldását adta a Nokia legújabb kommunikátorára, a 9500 típusjelzésű készülékre.


Mint ismeretes, a Nokia 9500 részét képezi többek közt egy IEEE 802.11b szabványú Wi-Fi kontroller modul, valamint egy WPA (Wireless Protected Access) rendszer. A Wi-Fi Alliance által kibocsátott bizonylat igazolja, hogy a Nokia új kommunikátora teljes mértékben kompatibilis a Wi-Fi technológiával.

A Nokia a Smartner által kifejlesztett Duality Always-On Mail szoftvert használja a Series 80 alapokon nyugvó mobil készülékeiben, így például többek közt a Nokia 9500-ban, illetve annak nemrégiben debütált testvérmodelljében, az alacsonyabb árkategóriában versenyző Nokia 9300-ban. Ezen szoftver lehetővé teszi az elektronikus levelek, csatolmányok és naptár adatok online módon történő menedzsmentjét. A szolgáltatásra az eddigiekben a következő cégek kapták meg a szükséges licenszjogokat: Elisa, O2, Fujitsu, E-Plus, Swisscom Mobile, Vodafone, Starhub, Manx Telecom, DNA Finland.

Említést érdemel, hogy a Microsoft féle Windows Mobile operációs rendszert futtató Orange SPV C500-as okostelefonon is megtalálható lesz a Smartner cég említett alkalmazása.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp