Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az N-Gage-es Colin McRae befut az üzletekbe

Kütyük

Az N-Gage-es Colin McRae befut az üzletekbe

A Nokia bejelentette, hogy elindult a Codemasters által kiadott, régóta várt rali akciójáték, a Colin McRae Rally 2005 szállítása.

Az izgalmas, a többszereplős üzemmódot támogató, valós rali autókkal és helyszínekkel játszható, és fejlett ütközés-modellezést kínáló, legendás autóversenyes játék a ralizás igazi élményét hozza el az N-Gage platformra.

˝Ebben a játékban a többszereplős üzemmód jelenti az igazi nagy dobást. Az idei ünnepek során a játékosok az N-Gage Aréna árnyékversenyein a világ leggyorsabb ralijátékosaival mérhetik össze tudásukat˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Játékok üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően barátunkat is kihívhatjuk egy gyors futamra˝.

A Colin McRae Rally 2005-ben 16 különböző autóban nyolc ország 64 ralipályáján versenyezhetünk. A játékosok az időrekord megdöntéséhez a helyzetnek megfelelően tuningolhatják fel autóikat. Az úttípusok, az időjárási körülmények, és az autóvezetés valósághű ábrázolásának köszönhetően a játékosok egy igazi ralin érzik majd magukat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés