Connect with us

technokrata

A Matáv növeli az ADSL sebességet

Kütyük

A Matáv növeli az ADSL sebességet

A Matáv díjtalanul növeli az ADSL-hozzáférések maximális sebességét; a sikeres tesztidőszak után 2004. november 16-ától folyamatosan hajtja végre a vállalat a hozzáférések átállítását.

A Matáv 2004. szeptember 28. és október 12. között hálózati tesztet hajtott végre, melynek során növelte a jelenlegi fel- és letöltési sebességeket. A sikeres teszt és a kedvező fogadtatás nyomán a Matáv úgy döntött, hogy országosan növeli az ADSL-hozzáférések maximális sebességét.

A sebességnövelésre november 16-ától – először a pesti és a kelet-magyarországi, majd a budai és a nyugat-magyarországi régióban – kerül sor. A hozzáférések átállítását a Matáv folyamatosan végzi. Ennek köszönhetően az ügyfelek a legkisebb csomagnál a maximális letöltési sebesség 1/3-os növekedését, az összes többi csomag esetében pedig a korábbi sebesség dupláját érhetik el változatlan ár és változatlan szerződéses feltételek mellett. Új megrendelések esetén az ügyfél akkor élvezheti azonnal a növelt sebességet, ha olyan körzetben lakik, amelyben az átállítás már megtörtént.

A szolgáltatás minőségének javítása mellett a Matáv 25%-os havidíj kedvezményt ad nagykereskedelmi partnereinek a november 1. és december 20. között érkező határozott idejű megrendelésekre. Az akciós havidíj a szerződéskötéstől 2005. december 31-ig érvényes, és belépési díjat sem kell fizetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák