Connect with us

technokrata

Nokia 6020 kameratelefon: a kapcsolattartás elegáns módja

Kütyük

Nokia 6020 kameratelefon: a kapcsolattartás elegáns módja

A Nokia az új Nokia 6020 kameratelefon bemutatásával bővítette középkategóriájú készülékeinek portfolióját.

Az elegáns és praktikus formájú Nokia 6020 a személyes és munkahelyi igényekre egyaránt választ nyújtó, modern szolgáltatások széles körét biztosítja. A háromsávos Nokia 6020 két verzióban: elsősorban az európai és az ázsiai piacon az EGSM 900 GSM 1800/1900 változatban, illetve az amerikai földrészen a GSM 850/1800/1900 változatban lesz kapható. A Nokia 6020 szállítása a tervek szerint 2005 első negyedévében indul. A telefon várható kiskereskedelmi ára támogatás nélkül 200 euró körül lesz.


A Nokia 6020-szal egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot. A felhasználók a közvetlenül a címzett kijelzőjén megjelenő villámüzenetben tájékoztathatják kollegáikat a fontos eseményekről, vagy lephetik meg barátaikat egy animált MMS-sel. A telefontulajdonosok a VGA kamerával fényképeken vagy videofelvételeken örökíthetik meg a különleges pillanatokat, a push to talk technológia révén pedig felvehetik a kapcsolatot kollegáikkal. A felhasználók beállíthatják úgy határidőnaplójukat és névjegytárukat, hogy az születésnapok, évfordulók és fontos találkozók alkalmával figyelmeztetést küldjön. Ha nem tudjuk fogadni a hívásokat vagy a szöveges üzeneteket, a jelenlét szolgáltatással bővített névjegytár tájékoztatja barátainkat és munkatársainkat elérhetőségünkről és tartózkodási helyünkről. A Nokia 6020 hangfelismerő tárcsázás szolgáltatásával gyorsan felhívhatjuk a fontos számokat.

A Nokia 6020 EDGE kapcsolata révén gyorsan elérhetjük az információforrásokat, ideértve e-mailjeinket vagy a híreket is. A beépített xHTML böngészőt a 65.536 színárnyalatot támogató kijelzőn megjelenő színes képekhez és videofelvételekhez optimalizálták. A felhasználók kedvenc háttérképeikkel vagy ébresztő-grafikáikkal tehetik egyénivé telefonjukat, vagy saját csengőhangot rendelhetnek a különböző hívófél-csoportokhoz. A Java technológia a letölthető alkalmazások, útikönyvek és játékok révén a testre szabás további lehetőségét teremti meg.

A klasszikus formájú, grafitszürkében és ezüstszínűben kapható Nokia 6020 telefonnal maximum három órán át beszélhetünk, a telefon készenléti ideje pedig eléri a 14 napot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák