Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a széles kijelzőjű Nokia 7710

Kütyük

Megjelent a széles kijelzőjű Nokia 7710

Az idei monacói Nokia Mobilitás konferencián és a thaiföldi Bangkokban megrendezett Destination Nokia rendezvényen a Nokia bemutatta a Nokia 7710 széles kijelzőjű és a tollal történő adatbevitelt támogató multimédia-smarttelefont.

A széles, jó minőségű és 65.536 színárnyalatot megjelenítő értintőképernyővel rendelkező Nokia 7710 készüléket élmény a különböző feladatokra használni. Az erőteljes Nokia 7710 teljes internetböngészőt, sztereó hangminőségben megszólaló, beépített zenelejátszót, többek között lejátszásra, streamingre, és rögzítésre kiterjedő, széles körű videofunkciókat, kétszeres digitális zoommal rendelkező megapixeles kamerát, és Visual Radio klienssel ellátott FM rádiót tartalmaz.


A Nokia 7710 a GSM/GPRS/EGPRS 900/1800/1900 hálózaton működik, szállítása pedig a tervek szerint 2004 utolsó negyedévében indul Ázsiában és Kínában, míg Európában és Afrikában 2005 első negyedévében jelennek meg az első készülékek.

A felhasználók a Nokia 7710 fejlett okostelefon funkcióinak köszönhetően menet közben is egyensúlyban tarthatják egyéni hatékonyságukat és kikapcsolódási igényüket. A Nokia 7710 támogatja a Smartner megoldáson alapuló push e-mailt, és VPN klienssel, 90 MB szabadon felhasználható memóriával, valamint a készülékkel járó multimédia-kártyán (MMC) további 128 MB memóriával rendelkezik. A telefon ezen kívül a kijelzőn megjelenő billentyűzet és kézírás-felismerés mellett a személyes információkezelő szolgáltatások teljes tárházát kínálja. A Nokia 7710 Symbian operációs rendszeren fut. A Nokia 7710 csatlakozási lehetőségei között az egyszerű adatátvitel és személyi számítógépes szinkronizálás érdekében USB-vel összeköthető Pop-Port csatlakozót, illetve vezeték nélküli Bluetooth technológiát találunk.

A Nokia 7710-zel mobilon is bloggolhatunk. A moblog klienssel képeket és szöveget töltetünk fel az internetes naplónkba. A PhotoBase és a rajztábla alkalmazás sokoldalú, többek között kivágást, ráközelítést, forgatást és tükrözést elvégző képszerkesztési funkciókészletet kínál. A felhasználók a Nokia 7710 smarttelefonnal készült képekre még írhatnak vagy rajzolhatnak is, de készíthetnek saját rajzot is.

A Nokia 7710 smarttelefon sokféle mobil alkalmazást és szolgáltatást kínál majd, például Visual Radio-t, amely rendkívül gazdag interaktív információs csatornája révén jelentősen emeli az FM rádiózás élményét. A rádióhallgatók például adatokat tudhatnak meg az éppen játszott számról és annak előadójáról, vagy vetélkedőkön vehetnek részt. A gyárilag telepített eBook olvasóval kedvenc könyveink elektronikus változatát élvezhetjük. Az eBook programmal az eBooks.com internetes könyváruházból vásárolhatunk vagy tölthetünk le könyveket.

A Nokia 7710 az SU-22 Nokia streamer tartozékot is támogatja, amelyet a DVB-H mobiltelevíziós próbaadások során világszerte alkalmaznak majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés