Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megapixeles kamera a Nokia 3230-ban

Kütyük

Megapixeles kamera a Nokia 3230-ban

A monacói Nokia Mobilitás konferencián és a thaiföldi Bangkokban megrendezett Destination Nokia rendezvényen a Nokia újabb kifejező készülékkel gyarapította a vállalat kameratelefonjainak bővülő választékát: mégpedig a Nokia 3230 készülékkel.

A videofelvételt és szerkesztést kínáló, megapixeles kamerát tartalmazó Nokia 3230 a kreatív kommunikáció, az élmények megosztása, és az önkifejezés innovatív és funkciókban gazdag eszközét kínálja a modern mobiltelefon-használók számára. A Series 60 platformon alapuló Nokia 3230 a GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 hálózaton működő háromsávos kameratelefon. Az európai és ázsiai szállítások kezdete 2005 első negyedévében várható. A készülék nem támogatott kiskereskedelmi ára 350 euró körül mozog majd.


A napjaink stílusát tükröző Nokia 3230 nagy méretű, 65.536 színárnyalatot megjelenítő színes kijelzőjével, és beépített, 1,23 megapixeles tényleges felbontású 1,3 megapixeles kamerájával kiváló minőségű fényképeket készíthetünk. A felhasználók a mobil videofelvételnek és szerkesztésnek köszönhetően egyéni és szórakoztató tartalmakat hozhatnak létre, majd küldhetnek el egyszerűen másoknak multimédiás üzenetben. A telefon Movie Director alkalmazásával speciális effekteket, például zenét, szöveget, színeket vagy képet adhatunk a felvételekhez, így a videókból egyéni filmek születhetnek. A felhasználók a Bluetooth kapcsolat vagy a multimédiás üzenetküldés révén kinyomtathatják, tárolhatják, vagy másokkal is megoszthatják a képeket vagy a videofelvételeket. A képekről kompatibilis nyomtatóval vagy egy nyomtatópultban Bluetooth kapcsolaton keresztül papírmásolatot készíthetünk, a Kodak Mobile Service és a telefonon található alkalmazás használatával pedig a fényképeket feltölthetjük az interneten létrehozott virtuális fotóalbumba, ahol megoszthatjuk azokat családtagjainkkal és barátainkkal, vagy megrendelhetjük a képek papírváltozatát.

A még intenzívebb személyre szabhatóság érdekében a Nokia 3230 felhasználói új felhasználói interfész témákkal, háttérképekkel és színekkel alakíthatják át ízlésüknek megfelelően a telefont. A Nokia 3230-on új játékok is bemutatkoznak, többek között a valóságra építő Agent V, amellyel szó szerint az események közepébe csöppen a játékos. Az Agent V a telefon kameráját és mozgásérzékelőjét használja, a játékos pedig a telefon mozgatásával teheti arrébb a játékban feltűnő tárgyakat. A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3230 a még nagyobb kreativitás érdekében a Symbian és Java alkalmazások széles skálájával bővíthető.

A 110 gramm tömegű Nokia 3230-on négy órán át beszélgethetünk, és a készülék akár 230 órán keresztül áll készenlétben.

A legfontosabb funkciók között szerepel:
-Nagy méretű és felbontású, színes kijelző (65.536 színárnyalat)
-Beépített 1,3 megapixeles kamera, 1,23 megapixel tényleges felbontás
-Videofelvétel, szerkesztés és megosztás
-Movie Director alkalmazás
-Bővíthető memória a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető memóriakártyával
-Bluetooth technológia
-MMS, csevegés, és azonnali üzenetküldés
-xHTML és HTML böngésző
-Push to talk adóvevő külön gombbal
-Jelenlét szolgáltatással bővített telefonkönyv
-Symbian operációs rendszer, Series 60 platform
-Új játékok, többek között Agent V
-Sztereó FM rádió és MP3 lejátszó
-Visual Radio



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés