Connect with us

technokrata

Bluetooth technológiával gazdagodnak a 2005-ös BMW modellek

Kütyük

Bluetooth technológiával gazdagodnak a 2005-ös BMW modellek

A BMW bejelentette, hogy legtöbb 2005-ös modelljében már elérhető lesz a vezeték nélküli Bluetooth technológia.


Ezen bejelentésre nem sokkal azt követően került sor, hogy a müncheni autógyártó vállalat arról számolt be, hogy Sirius műholdas rádiós rendszerrel vértezi fel egyes új gépkocsijait. A 2005-ben forgalomba kerülő 5-ös és 6-os sorozatú BMW modellekben az alapfelszereltség részét képezi majd a Bluetooth kontroller, csakúgy mint az M3 Convertible és az X5 4.8is típusok esetében.

A ˝kékfog˝ ezenkívül az összes olyan új BMW-be be fog kerülni, melyet a vásárlók BMW Assist, vagy BMW Premium csomaggal rendelnek meg. A gyártó luxusmodelljébe, a 7-esbe nem rendelhető a Bluetooth, ez a modell ugyanis egy teljesen integrált hordozható mobiltelefonnal kerül forgalomba, ezenkívül pedig egyes 3-as BMW-kbe sem kérhető ez az opció.

A Bluetooth támogatású autókat a BMW tökéletesen bekonfigurálja, tehát a vásárlók részéről nincs szükség semmilyen üzembehelyezési procedurára, hanem csak egy Bluetooth kompatibilis mobiltelefonra. A vezeték nélküli technológia révén a sofőrök akár a multifunkciós kormányról, vagy a műszerfal gombjainak segítségével is kezdeményezhetnek mobilhívásokat, illetve akár a telefonkönyv bejegyzéseket és üzeneteket is megtekinthetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp