Connect with us

technokrata

Két új Jabra Bluetooth termék

Kütyük

Két új Jabra Bluetooth termék

Az elsősorban különböző headsetjeiről ismert Jabra megkezdte legújabb Bluetooth termékei szállítását, így például hamarosan világszerte megvásárolható lesz a BT110 típusjelzésű vezeték nélküli headset, illetve az A210-es Bluetooth mobiltelefon adapter.

A maximum 15 órás beszélgetési időt biztosító, automatikus energiatakarékos üzemmóddal rendelkező BT110 a gyártó első olyan headsetje, mely nem speciális akkumulátorról, hanem egyetlen cserélhető, AAA szabványú elemmel üzemel.

A Jabra közlése szerint a BT110 oly alacsony fogyasztással büszkélkedhet, hogy készenléti ideje meghaladja a három hónapot. A hangtárcsázó funkciós új headset tömege mindössze 26 gramm, valamint említést érdemel a headset és handsfree Bluetooth profilok támogatása, illetve, hogy az eszköz már a legújabb, 1.2-es verziójú Bluetooth szabványt is támogatja.

A Jabra A210 típusjelzésű különleges adapter révén a nem Bluetooth kompatibilis mobiltelefonok is képesek együttműködni a Jabra Bluetooth headsetjeivel. A 2,5 milliméteres jack dugóval felvértezett adapter 8 órás beszélgetési időt, illetve 240 órás készenléti időt biztosít használója számára. A Jabra A210 a Jabra BT110-hez hasonlóan Bluetooth 1.2 kompatibilis. A BT110 69 dollárba kerül, az A210 pedig 59 dollár ellenében vihető haza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp