Connect with us

Két új high-end mobiltelefon az Audiovoxtól

Kütyük

Két új high-end mobiltelefon az Audiovoxtól

A San Franciscóban megrendezett CTIA Wireless szakkiállítás keretein belül két vadonatúj Audiovox mobiltelefon debütált.


Mindkét újdonság a high-end kategóriában versenyez, támogatja a nagy sebességű vezeték nélküli adatátviteli szolgáltatásokat és nagy felbontású beépített kamerával rendelkezik.

Az Audiovox CDM-8930 típusjelzésű készülék kijelzője nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható. A kagylóformájú mobil integrált digitális fényképezőgépe elsősorban 1,3 megapixeles felbontásáról ismerszik meg, illetve arról, hogy segítségével akár 10 perces videóanyagok is rögzíthetők. A kamera kapcsán említést érdemel továbbá a makró üzemmód, a vaku, valamint a számos manuális állítási lehetőség. A telefon 2 colos képátlójú, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelzője 18 bites színmélységgel, vagyis több mint 260 ezer színárnyalattal büszkélkedhet.

Az Audiovox CDM-8940 legfőbb specifikációja az 1xEV-DO támogatás, mely maximum 2,4 Mbps-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé. A telefon 1,9 colos képátlójú TFT kijelzője 260 ezer színárnyalatú, a külső kijelző pedig csak abban különbözik tőle, hogy mindössze 1,2 colos képátlóval rendelkezik. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép, illetve az SD (Secure Digital) memóriakártyák kezelése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom