Connect with us

technokrata

Audiovox PPC-6601: QWERTY billentyűzet, Bluetooth, Windows 2003

Kütyük

Audiovox PPC-6601: QWERTY billentyűzet, Bluetooth, Windows 2003

A Sprint bemutatta első Windows Mobile 2003 alapú eszközét, mely nem más, mint a számos vezeték nélküli technológiát és egy teljes értékű billentyűzetet felvonultató Audiovox PPC-6601.


Az újdonság ugyanarra a referencia designra épül, mint a nemrégiben debütált T-Mobile-féle MDA III, illetve az O2 gondozásában megjelent XDA IIs, vagy XDA III. A 400 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszorra, valamint 128 MB memóriára épülő készülék használhatóságát nagymértékben javítja egyrészt a QWERTY kiosztású billentyűzet, másrészt a vertikális és horizontális működésre egyaránt alkalmas, nagy méretű színes kijelző. Az SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákat fogadó, SDIO kompatibilis bővítőhellyel rendelkező Audiovox PPC-6601 Bluetooth kompatibilis, viszont az MDA III-tól eltérően a Wi-Fi (802.11b) szabványt sajnos nem támogatja.

A többek közt elektronikus levelezési klienssel, webböngészővel és szinkronizáló szoftverrel ellátott masina a cserélhető lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően egy feltöltéssel akár 3,6 órás beszélgetési időt, illetve 6 napos készenléti időt is biztosíthat használója számára.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan még ebben a hónapban felbukkanó Audiovox PPC-6601 ára 629 dollár. A közeljövőben esedékes egyébként egy VGA felbontású digitális fényképezőgéppel és vakuval felvértezett újabb verzió megjelenése is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák