Connect with us

Hirdetés

technokrata

Audiovox PPC-6601: QWERTY billentyűzet, Bluetooth, Windows 2003

Kütyük

Audiovox PPC-6601: QWERTY billentyűzet, Bluetooth, Windows 2003

A Sprint bemutatta első Windows Mobile 2003 alapú eszközét, mely nem más, mint a számos vezeték nélküli technológiát és egy teljes értékű billentyűzetet felvonultató Audiovox PPC-6601.


Az újdonság ugyanarra a referencia designra épül, mint a nemrégiben debütált T-Mobile-féle MDA III, illetve az O2 gondozásában megjelent XDA IIs, vagy XDA III. A 400 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszorra, valamint 128 MB memóriára épülő készülék használhatóságát nagymértékben javítja egyrészt a QWERTY kiosztású billentyűzet, másrészt a vertikális és horizontális működésre egyaránt alkalmas, nagy méretű színes kijelző. Az SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákat fogadó, SDIO kompatibilis bővítőhellyel rendelkező Audiovox PPC-6601 Bluetooth kompatibilis, viszont az MDA III-tól eltérően a Wi-Fi (802.11b) szabványt sajnos nem támogatja.

A többek közt elektronikus levelezési klienssel, webböngészővel és szinkronizáló szoftverrel ellátott masina a cserélhető lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően egy feltöltéssel akár 3,6 órás beszélgetési időt, illetve 6 napos készenléti időt is biztosíthat használója számára.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan még ebben a hónapban felbukkanó Audiovox PPC-6601 ára 629 dollár. A közeljövőben esedékes egyébként egy VGA felbontású digitális fényképezőgéppel és vakuval felvértezett újabb verzió megjelenése is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés