Connect with us

technokrata

Sony Ericsson J200: elérhető árú új mobiltelefon

Kütyük

Sony Ericsson J200: elérhető árú új mobiltelefon

A Sony Ericsson az elmúlt időkben mintha egy picit elhanyagolta volna a szűkebb pénztárcával rendelkező mobiltelefon vásárlókat, most viszont végre itt az alsó szegmensben versenyző J200-as modell.


A Sony Ericsson J200 egy háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, a mai elvárásoknak megfelelően természetesen GPRS kompatibilis mobiltelefon, melynek kijelzője 128×128 pixeles felbontással rendelkezik és egész pontosan 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hagyományos kialakítású készülék telefonkönyvében maximum 200 bejegyzést tárolhatunk el, és ezen kontaktok bejövő hívásait akár fényképpel is jelezheti a telefon, magyarul van hívókép funkció is. A hívásokat ezenkívül negyvenszólamú polifonikus csengőhangok is jelezhetik.

Említést érdemel továbbá az ébresztőóra, a naptár alkalmazás, a prediktív szövegbevitel és a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatás. A kihangosítható Sony Ericsson J200 infravörös porttal és 1.2.1-es verziójú WAP böngészővel van felvértezve, a felhasználók által elérhető memória mérete pedig mintegy 600 KB. A japán-svéd vállalat újdonsága a tervek szerint 2005 első hónapjaiban jelenik majd meg a piacon.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek