Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Internet csomag és gyorsabb mobil adatátvitel Budapesten a T-Mobile-nál

Kütyük

Új Internet csomag és gyorsabb mobil adatátvitel Budapesten a T-Mobile-nál

A T-Mobile GPRS 300 néven december 1-től a mobil Internetet rendszeresen használó ügyfeleinek új előnyös díjcsomagot vezet be és 2004 december végére az EDGE lefedettség megtöbbszörözésével Budapest majdnem egész területén nagyobb sebességű mobil hozzáférést kínál a világhálóhoz.

A mobil adatátvitel egyre meghatározóbb szerepet játszik és a munkán kívül a mindennapi kapcsolattartásban, információk megszerzésében is nélkülözhetetlenné válik. Annak érdekében, hogy ügyfelei mobiltelefonjukkal, számítógépükben elhelyezett kártyatelefonjukkal bárhol, bármikor elérhessék a világhálót és elektronikus levelezésüket szabadon bonyolíthassák, a T-Mobile új internet csomagot vezet be.

2004. december 1-től a GPRS 300 díjcsomagot a legnagyobb hazai mobilcég előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt igényelhetik, így havi 6.000 forintért 300 MB-nyi adatot forgalmazhatnak. A csomagban foglalt adatmennyiség felhasználásában nincs megkötés, azaz a nap bármely szakában használható az internet és küldhetők, fogadhatók az e-mailek. Amennyiben az átlagos felhasználást figyelembe véve nagyjából 60-80 órányi folyamatos internetezésre elegendő adatmennyiség kevésnek bizonyulna, a csomag előfizetője rendkívül alacsony forgalmi díjak mellett továbbra is használhatja a szolgáltatást. Ebben az esetben csúcsidőben mindössze 2, csúcsidőn kívül 1, éjszaka 0,30 forintba kerül 10 Kbyte forgalmazása. A Mobil Internet csomagot használók átalánydíjas kiegészítő csomagot rendelhetnek, így a már meglévő 50 MB mellett további 250 MB-ot használhatnak fel és ezen felül kedvezőbb forgalmi díjakkal számolhatnak. Mindkét csomag díja magában foglal egy 10 MB-os t-email postafiókot és 50 db, 750 forint értékű értesítő SMS üzenetet is.

EDGE lefedettség Budapesten
A T-Mobile az új kedvező internet díjcsomag bevezetése mellett a minőségre és a szolgáltatás fejlesztésére egyaránt figyelmet fordít. Tavaly év végén a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként és egyedüliként vezette be a gyorsabb EDGE szolgáltatást, amely decemberre Budapest területének több mint 90 százalékán elérhető lesz. Az EDGE révén arra alkalmas készülékkel ISDN-hez hasonló, a GPRS-nél átlagosan háromszor gyorsabb átviteli sebességgel lehet internetezni és nem csak a fájlletöltés, hanem a nagyobb méretű e-mail-ek küldése is lényegesen gyorsabbá válik. A legkorszerűbb GSM technológia alkalmazásával szoftveres tömörítés és minőségromlás nélkül a gyakorlatban akár 100 Kbps letöltési és 50 Kbps feltöltési sebesség érhető el. Használatához GPRS szolgáltatásra és megfelelő készülékre van szükség, azonban a GPRS-en túl külön beállításokat nem igényel és díjazása megegyezik a GPRS-szel. A T-Mobile hamarosan az EDGE elérésére alkalmas kártyatelefonokkal bővíti kínálatát és a gyors mobil internet – a telefont modemként alkalmazva – asztali számítógépekkel is használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés