Connect with us

Új Internet csomag és gyorsabb mobil adatátvitel Budapesten a T-Mobile-nál

Kütyük

Új Internet csomag és gyorsabb mobil adatátvitel Budapesten a T-Mobile-nál

A T-Mobile GPRS 300 néven december 1-től a mobil Internetet rendszeresen használó ügyfeleinek új előnyös díjcsomagot vezet be és 2004 december végére az EDGE lefedettség megtöbbszörözésével Budapest majdnem egész területén nagyobb sebességű mobil hozzáférést kínál a világhálóhoz.

A mobil adatátvitel egyre meghatározóbb szerepet játszik és a munkán kívül a mindennapi kapcsolattartásban, információk megszerzésében is nélkülözhetetlenné válik. Annak érdekében, hogy ügyfelei mobiltelefonjukkal, számítógépükben elhelyezett kártyatelefonjukkal bárhol, bármikor elérhessék a világhálót és elektronikus levelezésüket szabadon bonyolíthassák, a T-Mobile új internet csomagot vezet be.

2004. december 1-től a GPRS 300 díjcsomagot a legnagyobb hazai mobilcég előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt igényelhetik, így havi 6.000 forintért 300 MB-nyi adatot forgalmazhatnak. A csomagban foglalt adatmennyiség felhasználásában nincs megkötés, azaz a nap bármely szakában használható az internet és küldhetők, fogadhatók az e-mailek. Amennyiben az átlagos felhasználást figyelembe véve nagyjából 60-80 órányi folyamatos internetezésre elegendő adatmennyiség kevésnek bizonyulna, a csomag előfizetője rendkívül alacsony forgalmi díjak mellett továbbra is használhatja a szolgáltatást. Ebben az esetben csúcsidőben mindössze 2, csúcsidőn kívül 1, éjszaka 0,30 forintba kerül 10 Kbyte forgalmazása. A Mobil Internet csomagot használók átalánydíjas kiegészítő csomagot rendelhetnek, így a már meglévő 50 MB mellett további 250 MB-ot használhatnak fel és ezen felül kedvezőbb forgalmi díjakkal számolhatnak. Mindkét csomag díja magában foglal egy 10 MB-os t-email postafiókot és 50 db, 750 forint értékű értesítő SMS üzenetet is.

EDGE lefedettség Budapesten
A T-Mobile az új kedvező internet díjcsomag bevezetése mellett a minőségre és a szolgáltatás fejlesztésére egyaránt figyelmet fordít. Tavaly év végén a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként és egyedüliként vezette be a gyorsabb EDGE szolgáltatást, amely decemberre Budapest területének több mint 90 százalékán elérhető lesz. Az EDGE révén arra alkalmas készülékkel ISDN-hez hasonló, a GPRS-nél átlagosan háromszor gyorsabb átviteli sebességgel lehet internetezni és nem csak a fájlletöltés, hanem a nagyobb méretű e-mail-ek küldése is lényegesen gyorsabbá válik. A legkorszerűbb GSM technológia alkalmazásával szoftveres tömörítés és minőségromlás nélkül a gyakorlatban akár 100 Kbps letöltési és 50 Kbps feltöltési sebesség érhető el. Használatához GPRS szolgáltatásra és megfelelő készülékre van szükség, azonban a GPRS-en túl külön beállításokat nem igényel és díjazása megegyezik a GPRS-szel. A T-Mobile hamarosan az EDGE elérésére alkalmas kártyatelefonokkal bővíti kínálatát és a gyors mobil internet – a telefont modemként alkalmazva – asztali számítógépekkel is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom