Connect with us

technokrata

Pannon GSM Internet Expressz: gyorsabb és olcsóbb Internet

Kütyük

Pannon GSM Internet Expressz: gyorsabb és olcsóbb Internet

A Pannon GSM vadonatúj GPRS-gyorsító szolgáltatása, az Internet Expressz új megoldást hoz a mobil internetezés gyakorlatába a Pannon GSM ügyfelei számára.

Gyorsabb
Különböző tömörítő eljárások alkalmazásával és a letöltés optimalizációjának segítségével, a mobil GPRS internetkapcsolat adatátviteli sebessége látványosan nő, így az eddigi GPRS-kapcsolatnál is jóval gyorsabb letöltési sebesség érhető el. Mindez gyorsabb böngészést, e-mailezést és file letöltést jelent.

Olcsóbb
A tömörítő eljárásoknak köszönhetően a letöltött adatmennyiség is jelentősen csökken, ezáltal az előfizetők még kedvezőbb áron érhetik el a világhálót. A szolgáltatás mindenki számára elérhető, aki rendelkezik GPRS alapú internet-elérést biztosító csomaggal; külön az Internet Expressz szolgáltatást megrendelni nem szükséges.

Gyorsítás Internet Expressz szoftverrel
A Pannon GSM honlapjáról ingyenesen letölthető az Internet Expressz kliens program. Ezt a programot kell telepíteni a számítógépre. A kliens szoftver segítségével a felhasználók részletesen beállíthatják, hogy az milyen mértékű gyorsítást alkalmazzon, illetve milyen jellegű adatokat ne töltsön le (pl. animációk, videók, képek). A mobiltelefon internetbeállításai között az Internet Expressz szolgáltatáshoz tartozó snet apn nevet kell beállítani.

Hálózati gyorsítás
A szolgáltatás elérhető a szoftver számítógépre való telepítése nélkül is. Kizárólag a mobiltelefon internetbeállításai között kell módosítani a GPRS elérési pont nevét snet-re, és innentől kezdve gyorsított internetkapcsolat épül fel, mely egyúttal jelentős költségcsökkenéssel is jár.

Mennyibe kerül?
Az Internet Expressz kliens szoftver letöltése és használata ingyenes. Az ügyfeleknek csak az internetkapcsolat szokásos díját kell megfizetniük. Az adatmennyiség csökkenése által csökken az internetezés költsége.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp