Connect with us

technokrata

Már kapható a Motorola A1000

Kütyük

Már kapható a Motorola A1000

A Motorola A1000 típusjelzésű vadonatúj okostelefonja már elérhető: a világon elsőként a ˝3˝ nevezetű mobil operátor olasz előfizetői vásárolhatják meg a készüléket.


A telefon érdekessége nem más, mint hogy a hagyományos egy helyett rögtön két darab kamera kapott helyet benne. A hátfalba szerelt 1,2 megapixeles fényképezőgép kiváló minőségű fotók és videóklippek felvételére alkalmas, az előlapon elhelyezett kamera pedig videóhívások lebonyolításakor jön jól. Mondanom sem kell, hogy a Motorola A1000 a GPRS (2,5G) mellett az UMTS (3G) adatátviteli technológiát is támogatja.

A 24 MB belső memóriájú, memóriakártyák fogadására is alkalmas telefonon Symbian operációs rendszer található, mely a mellékelt szoftverek révén minden további nélkül képes a különböző Word, Excel és PDF állományok megnyitására.

A 200 órás készenléti idejű, 225 perces beszélgetési idejű és maximum 105 perces videótelefonálást lehetővé tevő Motorola A1000 ára 500 euró, de az említett olasz szolgáltató ügyfelei november közepéig bizonyos feltételek mellett akár 99 euró ellenében is hazavihetik a mobilt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp