Connect with us

Időjárás-előrejelzés és filmelőzetesek videó MMS-ben elsőként a T-Mobile-nál

Kütyük

Időjárás-előrejelzés és filmelőzetesek videó MMS-ben elsőként a T-Mobile-nál

A legújabb mobiltelefonok a képek küldésén és fogadásán túl rövid videofelvételek lejátszására is alkalmasak. Ezzel a lehetőséggel élve elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül a T-Mobile videó MMS-ben kínál időjárás-előrejelzést és mozielőzeteseket.

A televíziókból megismert formában megküldött időjárás tájékoztatók és a videofelvételeket tartalmazó filmajánlók részletes szöveges információval is szolgálnak. A T-Mobile legújabb multimédiás újdonsága az UMTS hálózatokon majdan elérhető alkalmazások előfutára.

Október 25-től előfizethetők a T-Mobile új infoMMS kategóriái, amelyek az országban egyedülállóan mozgóképpel, videofelvételekben nyújtanak információkat. A t-zones Meteo videó MMS szolgáltatás előfizetésével minden nap kora reggel a televíziókból már ismerős formában, a Kárpát medence felülnézeti képén műholdképszerű animációban peregnek le a várható változások. Az idő múlását mutató órának megfelelően látható a hazánk felett átvonuló felhőzet, a napszakok hőmérséklete, a szélirány, valamint, hogy merre fordulhat elő esőzés. Akiknek pedig a 10-20 másodperces videó összefoglaló kevésnek bizonyulna, azok az MMS-ben Pártai Lucia és Aigner Szilárd aznapra és három napra szóló, az országrészekre vonatkozó részletes időjárás-előrejelzését is olvashatják.

A moziba járók számára a videó MMS teszi teljessé a T-Mobile ezen a téren eddig is sokoldalú szolgáltatásait. A WAP-os moziműsor, a helyfüggő mozikereső, a WAP-ról letölthető mozielőzetesek, a filmek világához kapcsolódó háttérképek, csengőhangok és a mobiltelefonos jegyvásárlás mellett megrendelhető a mozi videó MMS. A szolgáltatás előfizetői ezentúl csütörtökönként és péntekenként a legfontosabb heti premier filmekről videoelőzetest, valamint részletes filmismertetőt kapnak telefonjukra.

Az időjárás előrejelzés és mozielőzetes videó MMS-t a Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 6230, Nokia 7610, Nokia N-Gage, Sharp TM100, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P800 és a Sony Ericsson P900-as készülékek tulajdonosai vehetik igénybe (a készülékek aktuális, bővülő listája a T-Mobile honlapján a szolgáltatás ismertetésénél megtekinthető). A felsorolt készülékekről a videó MMS előfizetéséhez elég SMS-ben elküldeni a #METEOVIDEO vagy #MOZIVIDEO kódszót a 777-es telefonszámra. A videó MMS szolgáltatást csak a T-Mobile Magyarország Rt. ügyfelei vehetik igénybe, a szolgáltatás díja kategóriánként havonta (Domino kártya esetén 30 naponta) 869 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom