Connect with us

technokrata

Motorola: számos új mobil – jó teljesítmény

Kütyük

Motorola: számos új mobil – jó teljesítmény

A Motorola munkatársai arról számoltak be, hogy a közelmúltban debütált új mobiltelefonok sikerének köszönhetően a vállalat kiválóan teljesít.


Mike Zafirovski, a Motorola egyik vezetője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy az amerikai székhelyű cég az elmúlt negyedévben tizenhét új modellel rukkolt elő, az idei esztendőben pedig összesen már több mint negyven új típust dobott piacra.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorola piaci részesedése a Strategy Analytics piackutató cég adatai szerint egy év alatt 13,9 százalékról 15,4 százalékra növekedett, miközben a piacvezető Nokia piacrésze 36 százalékról 28,9 százalékra mérséklődött. A Motorolához hasonlóan egyébként a dél-koreai Samsung is jó évet tudhat maga mögött.

A Motorola az elmúlt negyedévben mintegy 23,3 millió darab mobiltelefont hozott forgalomba, ami nagyjából megfelel a korábbi várakozásoknak. A vállalat nem titkoltan nagy reményt fűz a múlt héten bejelentett új modelljei sikeréhez, így például többek közt a népszerű V600-as és V525-ös telefonok utódaihoz, illetve az Egyesült Államokban már kapható MPx220-as új okostelefonhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök