Connect with us

Magyarország első jegycsere weboldala

Kütyük

Magyarország első jegycsere weboldala

Elindult Magyarország első jegy csere-bere weboldala. Az oldalon a jegyek szerelmesei cserélhetik ki egymás között gyűjteményük értékesebb darabjait, vagy vásárolhatnak újabbakat.

A felhasználóknak nem kell regisztrálniuk magukat ahhoz, hogy használhassák a szolgáltatást, elegendő egyszerűen kiválasztani a megfelelő jegytípust (például belépőjegy, tömegközlekedési jegy, parkolójegy). Ezután vagy új jegy adatai vihetők be a rendszerbe, cserére vagy megvásárlásra felkínálva azt, vagy a felhasználók kereshetnek a már az rögzített adatok között. Az elkészült szoftver könnyen kezelhető, használata mindenki számára egyszerű, érthető és informatív.

Folyamatosan készül a szoftver további fejlesztése, amely alkalmas lesz arra, hogy ne csak Interneten, hanem mobiltelefonon, SMS-en keresztül is adatot lehessen a rendszerhez hozzáadni, vagy lekérdezni onnan.

A rendszer használata kezdetben, az első pár hónapban ingyenes. Ennek letelte után az egyes lekérdezésekért emeltdíjas SMS-ben lehet majd fizetni. Ez biztosítja, hogy az önmagában is működő, önmagát fenntartó rendszer ne csak rövid, hanem hosszabb ideig is a felhasználókat szolgálhassa.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom