Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarország első jegycsere weboldala

Kütyük

Magyarország első jegycsere weboldala

Elindult Magyarország első jegy csere-bere weboldala. Az oldalon a jegyek szerelmesei cserélhetik ki egymás között gyűjteményük értékesebb darabjait, vagy vásárolhatnak újabbakat.

A felhasználóknak nem kell regisztrálniuk magukat ahhoz, hogy használhassák a szolgáltatást, elegendő egyszerűen kiválasztani a megfelelő jegytípust (például belépőjegy, tömegközlekedési jegy, parkolójegy). Ezután vagy új jegy adatai vihetők be a rendszerbe, cserére vagy megvásárlásra felkínálva azt, vagy a felhasználók kereshetnek a már az rögzített adatok között. Az elkészült szoftver könnyen kezelhető, használata mindenki számára egyszerű, érthető és informatív.

Folyamatosan készül a szoftver további fejlesztése, amely alkalmas lesz arra, hogy ne csak Interneten, hanem mobiltelefonon, SMS-en keresztül is adatot lehessen a rendszerhez hozzáadni, vagy lekérdezni onnan.

A rendszer használata kezdetben, az első pár hónapban ingyenes. Ennek letelte után az egyes lekérdezésekért emeltdíjas SMS-ben lehet majd fizetni. Ez biztosítja, hogy az önmagában is működő, önmagát fenntartó rendszer ne csak rövid, hanem hosszabb ideig is a felhasználókat szolgálhassa.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés