Connect with us

Világpremier UMTS-EDGE-WLAN hívásátadás az Ericsson Magyarországnál

Kütyük

Világpremier UMTS-EDGE-WLAN hívásátadás az Ericsson Magyarországnál

Az Ericsson Magyarország a világon elsőként mutatott be zökkenőmentes UMTS-EDGE-WLAN hívásátadást élő kereskedelmi EDGE hálózaton. A demonstrációra Viktória svéd koronahercegnő jelenlétében került sor.


A bemutató egyedülálló volt abból a szempontból, hogy most először került sor egyidejű, háromoldalú hívásátadásra, élő kereskedelemi EDGE hálózaton. A bemutatón az Ericsson IP-alapú, valódi többszörös hozzáférésű rendszert egyesített UMTS (3G), EDGE és WLAN hozzáféréssel. A rendszerben található mobil csomópont folyamatos, valós idejű, élő videoadást fogadott, miközben technológiák közötti zökkenőmentes hívásátadást valósított meg bármelyik másik két hozzáférési technológia között. A videoátadáson kívül fájlletöltést is végrehajtottak, bemutatva a különböző hozzáférések esetében elérhető sávszélességet.


A világ első UMTS-EDGE-WLAN hívásátadása az ˝Információs társadalom és a jövő˝ című konferencián valósult meg, amely része volt a hazánkba látogató hivatalos svéd delegáció programjának. Az esemény megrendezésére a ˝Svédületes! Svéd-magyar randevú 2004˝ programsorozat keretében került sor.

Viktória koronahercegnő részére a dolgozók gyermekei egy albumot készítettek saját rajzaikból, amelyet ők maguk adtak át személyesen. A 2003-ban Családbarát Munkahely díjjal kitüntetett Ericsson Magyarország ilyen módon is szerette volna kifejezésre juttatni, hogy nem csak a következő generációs telekommunikációs technológiák terén elkötelezett.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom