Connect with us

technokrata

Samsung: hamarosan itt a világ első 5 megapixeles kamerás mobilja

Kütyük

Samsung: hamarosan itt a világ első 5 megapixeles kamerás mobilja

Egyes források szerint már nem kell sokat várnunk az első igazán nagy felbontású, 5 megapixeles kamerás mobilok bemutatkozására.


Dél-koreai források értesüléseiből kiderül, hogy a távol-keleti ország egyik legnagyobb vállalata, a Samsung Electronics rövid időn belül kiadja első olyan mobiltelefonját, melynek segítségével már akár 5 megapixeles felbontású fényképek is készíthetők lesznek. A Samsung munkatársai korábban többször is azt nyilatkozták, hogy a vállalat mindent meg kíván tenni annak érdekében, hogy a jelenleg forgalomban lévő, meglehetősen alacsony felbontású, rossz minőségű kamerás készülékeket a lehető legrövidebb időn belül felválthassák a sokkal profibb, nagy felbontású új modellek.

A piac jelenleg legnagyobb felbontású kamerás készüléke 3 megapixeles felbontással büszkélkedhet, és a közelmúltban már több olyan telefon is napvilágot látott, mely a hagyományos digitális zoom mellett optikai zoommal is rendelkezik.

Egyesek már azt is tudni vélik, hogy a világ első 5 megapixeles mobilja Samsung SCH-250 típusjelzéssel kerül majd forgalomba. A telefonról jelen pillanatban csak egy elég rossz minőségű fénykép érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp