Connect with us

technokrata

Robbie Williams zenék MMC kártyán mobilosoknak és PDA-soknak

Kütyük

Robbie Williams zenék MMC kártyán mobilosoknak és PDA-soknak

Az EMI Music-nek köszönhetően Robbie Williams zeneszámai immár a mobiltelefonokat és a PDA-kat is meghódíthatják maguknak.

Történt ugyanis, hogy a brit hanglemezipari vállalat bejelentette: Robbie Williams Geatest Hits albumát kompakt lemez után egy új adathordozón, a többek közt a mobiltelefonok és kéziszámítógépek által kezelt MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákon is forgalomba hozza.

Az EMI Music munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy rendkívül nagy reményt fűznek az MMC formátum sikeréhez. Mint ismeretes, egy-egy MMC kártyán akár 1 GB adat is rögzíthető, vagyis több, mint egy hagyományos CD-n.

A Robbie Williams rajongók számára mindenképpen jó hír, hogy az EMI Music féle különleges MMC memóriakártyán nem csak kiváló hangminőségű zeneszámok, hanem az előadó egyes videóklippjei is helyet kaptak. A népszerű énekes dalaival és videóival telezsúfolt memóriakártyát 43 eurós áron lehet megvásárolni. Az EMI Music karácsonyig várhatóan még számos egyéb előadó zenei felvételeit meg fogja jelentetni MMC formátumban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák