Connect with us

Lezárult az Intel és DJ Sterbinszky remixversenye

Kütyük

Lezárult az Intel és DJ Sterbinszky remixversenye

Az idei ˝termés˝ még az ugyancsak sikeres korábbi remixversenyre beküldött remixek számát is meghaladta.

A tavasz végén Sterbinszky, Bruckmann, az Intel és a VIVA TV közös remixversenyt hirdetett. A feladat a népszerű szerzőpáros egyik legutóbbi, ˝Club Rotation˝ című dalának újrakeverése volt: a versenyen indulóknak a letölthető hangsávok segítségével kellett egy remixet készíteniük. A pályázatra több mint 250 mű érkezett CD formátumban. A leadási határidő körüli napokban igen nagy volt a hajrá, hiszen az utolsó héten érkezett a remixek nagy része. Az idei ˝termés˝ még az ugyancsak sikeres korábbi remixversenyre beküldött remixek számát is meghaladta.

A ˝Club Rotation˝ című dal új változatainak elbírálása a két szerző, Sterbinszky és Bruckmann feladata volt. Ennek a folyamatnak az eredményeképp, a szoros versenynek köszönhetően a ˝zsűri˝ öt pályaművet választott ki, mint nyertes produkciókat. A DJ/producer-páros úgy találta, hogy a szokásos három dobogós helyezés helyett – figyelembe véve a legjobb remixek minőségét és kivitelezését – öt nyertest hirdet. A legjobb munkák elnevezése ABC-sorrendben (tehát nem a verseny eredményének sorrendjében): Edgar´s Vibes On The Beach Rework, FeralCode Remix, Soliquid Traffical Remix, Sonic Probe Remix, Tegla & Zrg Retro Remix.

Az öt legjobb művet készítő remixer már értesült eredményéről, a közönség – és a többi, remixet beküldő versenyző – számára azonban a valódi sorrend titok marad, egészen pontosan 2004. október 22-ig, amikor is a három dobogós helyezett Sterbinszky és Bruckmann valamint az Intel társaságában a VIVA Interaktív című műsorának élő adásában kapja meg a verseny nyereményeit és beszélget majd a remixverseny folyamatáról és eredményéről. A győztesek mind megkapják Sterbinszky & D.Deejay közös, nemrég megjelent ˝AXEtázis a Palaceban 4˝ című mixlemezét, valamint a verseny fő támogatója és életre hívója, a világ legnagyobb chipgyártója, az Intel jóvoltából az első három helyezett értékes nyereményeket, többek között nagy teljesítményű Intel processzorokat kap, melyek segítségével további számítógépes munkákat – akár egy újabb remixet – készíthetnek el.

Gacsal József, az Intel Üzletfejlesztési Igazgatója elmondta: ˝Nagy örömmel vettük tudomásul, hogy a Magyarország legismertebb DJ-jével közösen meghirdetett remixverseny ilyen nagy sikernek örvendett. Úgy gondolom, ez az együttműködés is bizonyítja, milyen sokoldalú az Intel processzorok felhasználhatósága. Zenei tartalmak létrehozására különösen alkalmas az Intel legújabb 915 Express platformja, mely rengeteg előnnyel szolgál a zenéket alkotók számára, mint amilyen többek között 7.1 audió képességek, azaz összesen 8 csatorna.˝Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő