Connect with us

technokrata

Jön a RIM BlackBerry 7270, Wi-Fi és VoWLAN támogatással

Kütyük

Jön a RIM BlackBerry 7270, Wi-Fi és VoWLAN támogatással

A Research In Motion (RIM) munkatársai bejelentették, hogy a cég egyik közeljövőben debütáló készüléke vezeték nélküli Wi-Fi interfésszel rendelkezik majd, és támogatni fogja az úgynevezett Voice over WLAN (VoWLAN) technológiát.

A BlackBerry 7270 típusjelzésű RIM újdonság a gyártó korábban megjelent modelljeihez hasonlóan teljes értékű QWERTY billentyűzettel lesz felvértezve, mely jelentős mértékben megkönnyíti a különböző adatbeviteli feladatokat.

A 7270-es modell segítségével minden további nélkül küldhetők és fogadhatók elektronikus levelek, valamint rövid szöveges üzenetek, ezenkívül pedig akár Internetezni is lehet a készülékkel. Ez esetben újdonság a 802.11b szabványú Wi-Fi technológia, valamint az Interneten keresztüli telefonálást lehetővé tévő VoWLAN támogatása.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a BlackBerry Enterprise Server 4.0-val ellátott BlackBerry 7270 első tesztpéldányai még ebben a hónapban elkészülnek, a kereskedelmi forgalmazás pedig várhatóan valamikor az idei esztendő legvégén kezdődik majd meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp