Connect with us

technokrata

Gombnyomásra szétnyílik a Motorola i860

Kütyük

Gombnyomásra szétnyílik a Motorola i860

A Motorola i860 típusjelzésű új kagylóformájú készüléke számos érdekességgel, így például újszerű nyitó mechanizmussal rendelkezik.


A telefonkönyv hívókép funkciója ma már nem számít különlegességnek, viszont az úgynevezett Push-To-Send technológia már jóval nagyobb érdeklődésre tarthat számot, ennek segítségével ugyanis rendkívül egyszerű módon, néhány gombnyomás segítségével küldhetünk például kontaktokat és egyéb bejegyzéseket más telefonokra. A sajnos még mindig külső antennás Motorola i860 WAP böngészőjét az Openwave készítette, ezenkívül említést érdemel, hogy a telefon MP3 csengőhangokkal is ellátható, arról viszont nem szól a fáma, hogy a készülék MP3 lejátszó szoftverrel is rendelkezik-e.

A kétkijelzős új Motorola mobil beépített digitális fényképezőgépe VGA, azaz 640×480 pixeles felbontással rendelkezik, ami nem túl nagy, de legalább van vakuja, négyszeres digitális zoomja, valamint állóképek mellett maximum 10 másodperc hosszúságú videoklippeket is képes felvenni. A gombnyomásra szétnyíló i860-ba nem kevesebb mint 25 MB, dinamikus kiosztású memória került, melyben csengőhangok, fotók, videók, üzenetek és Java alkalmazások egyaránt tárolhatók.

A diktafon funkciós, hangparancsok segítségével vezérelhető Motorola i860 piaci debütálásának pontos időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom