Connect with us

technokrata

Azonnal sláger lett a Pannon Praktikum

Kütyük

Azonnal sláger lett a Pannon Praktikum

Nem csupán a reklám szerint született meg ˝közkívánatra˝ a Pannon GSM új kártyás tarifája, a Pannon Praktikum: a minden hálózatba, mindenkor 29 forintos percdíjat, illetve SMS-küldési díjat kínáló csomag országszerte hatalmas siker.

A Pannon GSM egy hónappal ezelőtt, 2004. szeptember 20-án vezette be Pannon Praktikum kártyás tarifacsomagját, amellyel az ügyfelek az év végéig tartó akcióban éjjel-nappal 29 forintért telefonálhatnak bármely hazai hálózatba. A piac egyik legalacsonyabb percdíjait kínáló csomag kedvező fogadtatása várható volt, ám az elsöprő siker mindenkit meglepett: a bevezetést követő két hétben megduplázódtak a kártyás eladások a Pannon GSM üzleteiben és hivatalos forgalmazóinál.

A hasonlóan kedvező ajánlatok esetében nem ritka ez a hirtelen megnövekvő érdeklődés, a Pannon Praktikum kezdeti sikere azonban csak fokozódott: az utóbbi két hétben további másfél-kétszeresére nőtt a forgalom az üzletekben, és mindenki az új Pannon Praktikumot kéri. A Pannon GSM-hez most csatlakozó ügyfelek mellett sokan régi előfizetésükről váltanak át Pannon Praktikumra, ami jelzi, hogy az ügyfelek meg vannak elégedve a Pannon GSM magas minőségű, megbízható szolgáltatásaival.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák