Connect with us

Hirdetés

technokrata

Azonnal sláger lett a Pannon Praktikum

Kütyük

Azonnal sláger lett a Pannon Praktikum

Nem csupán a reklám szerint született meg ˝közkívánatra˝ a Pannon GSM új kártyás tarifája, a Pannon Praktikum: a minden hálózatba, mindenkor 29 forintos percdíjat, illetve SMS-küldési díjat kínáló csomag országszerte hatalmas siker.

A Pannon GSM egy hónappal ezelőtt, 2004. szeptember 20-án vezette be Pannon Praktikum kártyás tarifacsomagját, amellyel az ügyfelek az év végéig tartó akcióban éjjel-nappal 29 forintért telefonálhatnak bármely hazai hálózatba. A piac egyik legalacsonyabb percdíjait kínáló csomag kedvező fogadtatása várható volt, ám az elsöprő siker mindenkit meglepett: a bevezetést követő két hétben megduplázódtak a kártyás eladások a Pannon GSM üzleteiben és hivatalos forgalmazóinál.

A hasonlóan kedvező ajánlatok esetében nem ritka ez a hirtelen megnövekvő érdeklődés, a Pannon Praktikum kezdeti sikere azonban csak fokozódott: az utóbbi két hétben további másfél-kétszeresére nőtt a forgalom az üzletekben, és mindenki az új Pannon Praktikumot kéri. A Pannon GSM-hez most csatlakozó ügyfelek mellett sokan régi előfizetésükről váltanak át Pannon Praktikumra, ami jelzi, hogy az ügyfelek meg vannak elégedve a Pannon GSM magas minőségű, megbízható szolgáltatásaival.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés