Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola E550, V545 és V535

Kütyük

Motorola E550, V545 és V535

A Motorola nem kevesebb mint hat vadonatúj mobiltelefont jelentett be, melyek közül most ismerkedjünk meg az E550-es, V545-ös, illetve V535-ös készülékekkel!


Az amerikai székhelyű vállalat Motorola E550 típusjelzésű újdonsága kizárólag a T-Mobile kínálatában lesz fellelhető. A Motorola E550-ben egy teljesen hétköznapinak nevezhető, VGA (640×480 pixel) felbontású beépített digitális fényképezőgép rejlik, mely talán csak mozgókép felvételi funkciója révén nyújt valami extrát. A vezeték nélküli Bluetooth technológiát támogató készülék nagy kapacitású telefonkönyve képes a hívóképek kezelésére.

A csak és kizárólag az Orange által forgalmazott Motorola V545 elsősorban kompakt kialakításáról ismerszik meg. Az újdonság VGA felbontású kamerája maximum 12 másodperc időtartamú videoklippeket tud rögzíteni, melyek később aztán MMS-ben és Bluetooth kapcsolaton keresztül egyaránt továbbíthatók.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel az ugyancsak friss újdonságnak számító Motorola V535. A telefon főbb specifikációi közé tartozik a VGA felbontású fényképezőgép, a mozgókép rögzítési lehetőség, a hívóképes telefonkönyv, illetve a Bluetooth kontroller.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés