Connect with us

HP iPAQ rz1710: új PDA munkához és szórakozáshoz

Kütyük

HP iPAQ rz1710: új PDA munkához és szórakozáshoz

Az új HP iPAQ rz1710 Pocket PC igen kedvező áron nyújt gazdáinak ˝zsebre vágható˝ produktivitást és szórakozást.

Ez az új zsebgép egyszerűsíti a fontos naptár- és címtár-információk kezelését, valamint a fotók és hangfelvételek út közbeni lejátszását és továbbküldését, tárolását is támogatja. Integrált személyi információkezelő (PIM) szoftverrel egyszerűen elérhetők a naptár- és címtár-adatok, valamint a különféle feladat- és dátumkezelő alkalmazások. Az elegáns, vékony rz1710 zsebben vagy tárcában hordható irodaként segíti gazdája munkáját.

A 3,5 colos TFT kijelző 65 ezer szín megjelenítésére képes. A kívánt tartalom álló és fekvő helyzetben is előhívható – így megnő a látható képszélesség és egyszerűbben végigpörgethetők a prezentációk. A 25 MB szabadon felhasználható memória multimédiás fájlok vagy speciális programok elmentésére is elegendő adattárolási kapacitást biztosít. Az integrált SD-kártyanyílás segítségével a felhasználó könnyen Secure Digital vagy Multimedia memóriakártyára mentheti fájljait, illetve előhívhatja őket onnan.

A Microsoft Windows Mobile 2003 SE operációs rendszert futtató iPAQ rz1710 zsebgép 203 MHz-es Samsung S3C2410 processzorral és 1.000 mAh-ás újratölthető lítiumionos akkumulátorral működik. A géppel szállított különleges alkalmazások közé tartozik a 10 MB nemfelejtő memóriát nyújtó iPAQ File Store, valamint a vetíthető diasorok összeállítását és a fotónézést támogató HP Image Zone szoftver.

Az iPAQ rz1710 Pocket PC-t praktikus használati útmutatókkal, váltakozóáramú adapterrel, USB szinkronizáló kábellel és kísérő CD-kkel együtt szállítja a HP. Felhasználói több mint 200 szoftvert tölthetnek le az internetről gépükre – közülük négyet teljesen ingyen. A játékoktól és a szórakoztató programoktól az üzleti és utazási szoftverekig terjedő kínálatban mindenki talál kedvére való megoldást. Izgalmas opciók és tartozékok gondoskodnak róla, hogy a gép gazdája egyszerűen bővíthesse a zsebgépet, és hozzáigazíthassa annak képességeit egyéni munka- illetve játékstílusához.

Az iPaq rz1710 javasolt nettó végfelhasználói ára 59.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom