Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP iPAQ hx4700: érintőpados high-end kéziszámítógép

Kütyük

HP iPAQ hx4700: érintőpados high-end kéziszámítógép

A sokféle alkalmazással, integrált vezeték nélküli képességekkel, emelt szintű biztonsági jellemzőkkel és két bővítő hellyel ellátott HP iPAQ hx4700 Pocket PC gyors és biztonságos mobil eszköz, amely üzleti felhasználóknak különösen ajánlott.

A zsebgépek közül a HP iPAQ hx4700 rendelkezik elsőként a hagyományos egérére emlékeztető kurzorral működő érintőpaddal (touchpaddel), és így egyszerűbb, kényelmesebb navigálást tesz lehetővé. Nagy teljesítményéről az új 624 MHz-es Intel PXA270 processzor gondoskodik. 4 colos képátlójú színes VGA kijelzője nagyobb látható képméretet illetve magasabb felbontást biztosít a hasonló készülékekénél. A VGA képernyőn minimális görgetéssel is jól láthatók a szöveges anyagok, a képek és a weboldalak. Magnézium-ötvözet háza kivételesen ellenállóvá teszi a gépet a fizikai behatásokkal szemben.


Felhasználói biztosan értékelik majd azt az emelt szintű biztonságot, amelyet a Credant megoldással támogatott HP ProtectTools adattitkosítási és hitelesítő szoftver garantál. Az alkalmazás lehetővé teszi a ˝My Documents˝ mappában vagy memóriakártyákon tárolt e-mail üzenetek, naptáradatok, címek és fájlok automatikus titkosítását. Ha az eszköz elveszik, esetleg ellopják, az illetéktelen hozzáférést PIN-kód vagy jelszó akadályozza meg.
A hx4700 előtelepített formában tartalmazza a HP mobil nyomtatási szoftverét. Felhasználója közvetlenül a zsebgép infravörös portján keresztül bármilyen kompatibilis HP-nyomtatón kinyomtathatja e-mail csatolmányait, dokumentumait és fotóit.

Az iPAQ hx4700 javasolt nettó végfelhasználói ára: 139.990 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés