Connect with us

technokrata

A Vodafone SMS-ben értesít a nem fogadott hívásokról

Kütyük

A Vodafone SMS-ben értesít a nem fogadott hívásokról

A Vodafone Magyarország legújabb szolgáltatása segítségével az előfizető azokról a nem fogadott hívásairól is értesülhet, amelyek akkor érkeztek, amikor a telefonja nem volt elérhető (például ki volt kapcsolva).

A szolgáltatás segítségével a nem fogadott hívásokról SMS értesítés érkezik, mely tartalmazza, hogy hányszor telefonált a hívó, a hívás időpontját, illetve többszöri hívás esetén az utolsó próbálkozás időpontját. A Vodafone előfizetők számára a szolgáltatás még kényelmesebben használható, hiszen más szolgáltatóktól eltérően, a hívó fél száma az SMS feladójaként jelenik meg, illetve a telefon memóriájában tárolt szám esetében, a hívó nevét is megjelenítheti a készülék.

Hangposta használatakor csak olyan esetben küld értesítést a rendszer, ha a hívó nem hagy üzenetet, ráadásul az ügyfelek igényeit szem előtt tartva foglaltság esetén a Vodafone nem küld értesítést.

A nem fogadott hívásokat visszamenőleg 48 óráig tárolja a rendszer, ami azt jelenti, hogy az értesítő SMS kézbesíthetőségétől visszamenőleg számított 48 órán belül érkezett hívás kísérletekről küld értesítést.

A Hívásértesítő legfeljebb 5 különböző hívószámot tartalmazó értesítést küld. (Olyan esetben, ha 48 órán belül több mint 5 különböző olyan híváskísérlet volt, amelynél a hívó hozzájárult a hívószámának kijelzéséhez, akkor az 5 legutolsó, különböző hívótól érkezett hívásról küldünk értesítést).

Roaming használata esetén is megérkeznek az értesítő SMS-ek, azonban a szolgáltatás paraméterei eltérhetnek a fent megadottaktól. A szolgáltatás roaming esetén is díjmentes.

A szolgáltatást a Vodafone minden Vitamax és előfizetéses ügyfeleinek díjmentesen nyújtja.

A szolgáltatás a Hangposta szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére 2004 október 9-től, a Hangpostával nem rendelkező ügyfelek részére pedig 2004. október 16-tól áll rendelkezésre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp