Connect with us

technokrata

A T-Mobile előfizetők ezentúl Japánban, az NTT DoCoMo hálózatán is telefonálhatnak

Kütyük

A T-Mobile előfizetők ezentúl Japánban, az NTT DoCoMo hálózatán is telefonálhatnak

A T-Mobile Magyarország előfizetéses ügyfelei SIM-kártyájukkal és megfelelő készülékkel a jövőben Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo WCDMA hálózatán is telefonálhatnak.

A SIM-roaming segítségével a piacvezető hazai mobilcég előfizetői a japán szolgáltatónál vagy repülőtéren bérelt WCDMA készülékekbe helyezett SIM-kártyájukkal saját hívószámukon elérhetők maradnak és kezdeményezhetnek hívásokat. A beszélgetések mellett a megszokott rövid szöveges üzenetek küldésére és fogadására is lehetőség nyílik és a számlát később forintban, Magyarországon fizethetik ki.

A GSM és a WCDMA rendszerek közötti átjárhatósággal a két társaság ügyfelei ezentúl egyszerűbben mobilozhatnak, nem szükséges helyben új SIM-kártyát vásárolniuk. Az NTT DoCoMo közel 50 millió előfizetővel a világ egyik meghatározó mobilcége, ügyfelei számára 2. és 3. harmadik generációs szolgáltatásokat egyaránt nyújt. Utóbbi területen az NTT DoCoMo meghatározó és úttörő szerepet játszik, hiszen legkorszerűbbnek számító harmadik generációs hálózatát ma már közel 6 millióan használják.

A T-Mobile Magyarország eddig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a GSM előnyének számító roamingot ügyfelei a világ majd minden pontján kihasználhassák. A társaságnak jelenleg 141 ország 310 szolgáltatójával van roaming együttműködése és előfizetéses ügyfelei a GPRS/MMS szolgáltatásokat a hazai mobilcégek közül a legtöbb, összesen 65 külföldi partnerhálózaton vehetik igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp