Connect with us

technokrata

Vezeték nélküli mobil zenebolt

Kütyük

Vezeték nélküli mobil zenebolt

Az AT&T Wireless beindította első vezeték nélküli zeneáruházát, az mMode Music Store-t.

A szolgáltatás lényegében bármilyen mobiltelefon segítségével igénybe vehető, vagyis a zeneletöltés nem ütközik korlátokba, viszont a zenelejátszáshoz szükség van egy megfelelő kompatibilis készülékre.

A támogatott készülékek sorába tartozik többek közt a Nokia 6620, a Nokia 3650, a Nokia 3620, a Nokia N-Gage, illetve a Motorola MPx200. Az egyes zeneszámok 0,99 dollárba kerülnek, egy-egy komplett albumért pedig 9,99 dollárt kell fizetni. Ezenkívül természetesen a letöltési adatforgalomért is felszámítanak egy bizonyos díjat.

Az AT&T Wireless, a Microsoft és a Loudeye által közösen üzemeltetett szolgáltatás keretein belül több mint 750 ezer zenei felvétel érhető el. A felhasználókat könnyen kezelhető, nagy tudású adatbázis segíti a választásban, ezenkívül pedig adva van a lehetőség, hogy a zenék első 30 másodpercét ingyenesen meghallgassák. Az mMode Music Store a Windows Media Player 9 formátumot használja, a zeneszámokat pedig speciális másolásvédelmi technológiák védik az illegális felhasználástól.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom