Connect with us

technokrata

Kamerás mobillal készített fénykép vezetett egy rabló nyomára

Kütyük

Kamerás mobillal készített fénykép vezetett egy rabló nyomára

Egy késsel felfegyverkezett rablót annak köszönhetően kapott el az amerikai rendőrség, hogy áldozata egy kamerás mobiltelefon segítségével fényképet készített róla, illetve az autójáról.

A rendőrség alig tíz perccel az esetet követően már el is kapta a gyanúsítottat. Manapság már rendkívül sokan használunk fényképezőgépes mobilokat, azonban szerintem eddig nem sokan gondoltunk bele abba, hogy bizonyos helyzetekben milyen hasznosak is lehetnek ezek a kis készülékek – nyilatkozta Don Aaron, a rendőrség szóvivője.

A hivatásos sofőrként dolgozó áldozat elmondta, hogy a negyvenhét esztendős rabló egy autómosó közelében először felajánlotta, hogy megvásárolja az általa vezetett limuzint, majd pedig a nemleges választ követően néhány perc múlva késsel a kezében pénzt követelt az áldozattól. Emberünknek szerencséje volt, ugyanis gyorsan bezárta az autó ajtajait és villámgyorsan lefényképezte a tettest és járművét, egy piros GMC kisteherautót.

˝A lakosság sokat tanulhat a történtekből. Arra kérjük az embereket, hogy mindig járjanak nyitott szemmel, és amennyiben valami furcsát, vagy szokatlant tapasztalnak, kamerás mobiljaikkal próbáljanak meg felvételeket készíteni a történtekről˝ – mondta a rendőrségi szóvivő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák