Connect with us

Kamerás mobillal készített fénykép vezetett egy rabló nyomára

Kütyük

Kamerás mobillal készített fénykép vezetett egy rabló nyomára

Egy késsel felfegyverkezett rablót annak köszönhetően kapott el az amerikai rendőrség, hogy áldozata egy kamerás mobiltelefon segítségével fényképet készített róla, illetve az autójáról.

A rendőrség alig tíz perccel az esetet követően már el is kapta a gyanúsítottat. Manapság már rendkívül sokan használunk fényképezőgépes mobilokat, azonban szerintem eddig nem sokan gondoltunk bele abba, hogy bizonyos helyzetekben milyen hasznosak is lehetnek ezek a kis készülékek – nyilatkozta Don Aaron, a rendőrség szóvivője.

A hivatásos sofőrként dolgozó áldozat elmondta, hogy a negyvenhét esztendős rabló egy autómosó közelében először felajánlotta, hogy megvásárolja az általa vezetett limuzint, majd pedig a nemleges választ követően néhány perc múlva késsel a kezében pénzt követelt az áldozattól. Emberünknek szerencséje volt, ugyanis gyorsan bezárta az autó ajtajait és villámgyorsan lefényképezte a tettest és járművét, egy piros GMC kisteherautót.

˝A lakosság sokat tanulhat a történtekből. Arra kérjük az embereket, hogy mindig járjanak nyitott szemmel, és amennyiben valami furcsát, vagy szokatlant tapasztalnak, kamerás mobiljaikkal próbáljanak meg felvételeket készíteni a történtekről˝ – mondta a rendőrségi szóvivő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom