Connect with us

technokrata

Gyémánt berakásos új Motorola mobil

Kütyük

Gyémánt berakásos új Motorola mobil

A Motorola i833-as mobiltelefon legújabb változatát elsősorban a vastag pénztárcával rendelkező, divatos készülékekre vágyó hölgyvásárlóknak szánják.


A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság igen csak feltűnő jelenség, hiszen egyrészt világos rózsaszín árnyalatban pompázik, másrészt pedig kis méretű külső kijelzője körül 0,4 karátos gyémántokat helyeztek el a designerek. Ezt leszámítva egyébként egy teljesen ˝normális˝ telefonnal van dolgunk.

A Motorola speciális i833-as modellje 85,1 milliméter hosszú, 44,9 milliméter széles, 20 milliméter vastag, tömege pedig 111 gramm. Tény, hogy a készülék nehezebb mint a konkurens telefonok, de nem szabad elfelejteni, hogy a díszítésként használt gyémántoknak meg van a maguk tömege. A színes belső kijelzővel, MIDI és WAV csengőhangokkal, valamint 600 férőhelyes telefonkönyvvel ellátott Motorola i833 Java kompatibilis, ezenkívül pedig PTT (Push To Talk) szolgáltatások is igénybe vehetők a segítségével.

A különleges kivitelű Motorola i833-nak természetesen megkérik az árát: a gyémánt berakásos mobil ára nem kevesebb mint 699 dollár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp