Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyémánt berakásos új Motorola mobil

Kütyük

Gyémánt berakásos új Motorola mobil

A Motorola i833-as mobiltelefon legújabb változatát elsősorban a vastag pénztárcával rendelkező, divatos készülékekre vágyó hölgyvásárlóknak szánják.


A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság igen csak feltűnő jelenség, hiszen egyrészt világos rózsaszín árnyalatban pompázik, másrészt pedig kis méretű külső kijelzője körül 0,4 karátos gyémántokat helyeztek el a designerek. Ezt leszámítva egyébként egy teljesen ˝normális˝ telefonnal van dolgunk.

A Motorola speciális i833-as modellje 85,1 milliméter hosszú, 44,9 milliméter széles, 20 milliméter vastag, tömege pedig 111 gramm. Tény, hogy a készülék nehezebb mint a konkurens telefonok, de nem szabad elfelejteni, hogy a díszítésként használt gyémántoknak meg van a maguk tömege. A színes belső kijelzővel, MIDI és WAV csengőhangokkal, valamint 600 férőhelyes telefonkönyvvel ellátott Motorola i833 Java kompatibilis, ezenkívül pedig PTT (Push To Talk) szolgáltatások is igénybe vehetők a segítségével.

A különleges kivitelű Motorola i833-nak természetesen megkérik az árát: a gyémánt berakásos mobil ára nem kevesebb mint 699 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés