Connect with us

technokrata

Siemens CT66: cél az amerikai piac

Kütyük

Siemens CT66: cél az amerikai piac

A Siemens az amerikai piacra is be kívánja vezetni népszerű CX65-ös készüléket, mely ott CT66 típusjelzéssel kerül majd forgalomba.


A hagyományos kialakítással rendelkező CT66 egy háromsávos (GSM 850/1800/1900 MHz) működésre képes mobiltelefon, melynek kijelzője 16 bites színmélységgel rendelkezik, vagyis több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.

A telefon repertoárjából természetesen a beépített digitális fényképezőgép sem hiányzik: a kamera segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású képeket lehet készíteni. Rossz fényviszonyok mellett jó szolgálatot tehet az opciós listán szereplő, külsőleg csatlakoztatható vaku. A teljes körű SMS és MMS kompatibilitás mellett említést érdemel, hogy a CT66-ra egy IM (Instant Messaging) alkalmazás is felkerült.

A mindössze 85 gramm tömegű Siemens CT66 a mai elvárásoknak megfelelően negyvenszólamú polifonikus csengőhangokkal van ellátva, kihangosítható, Java kompatibilis és természetesen WAP böngésző is van rajta. A készülék lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 250 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt biztosít. A Siemens CT66 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák