Connect with us

technokrata

Curitel P1: 2,1 megapixeles új kamerás mobil

Kütyük

Curitel P1: 2,1 megapixeles új kamerás mobil

A Curitel P1 ˝személyében˝ egy olyan, újabb kamerás mobiltelefont üdvözölhetünk, melynek felbontása nem kevesebb mint 2,1 megapixel.


Az újdonság érdekessége, hogy kijelzője és billentyűzete különleges módon, oldalirányban került elhelyezésre, ily módon ugyanis a fejlesztők szerint sokkal jobban lehet használni a készüléket fényképezőgép üzemmódban. A 91,8 milliméter hosszú, 51,8 milliméter széles, 15,8 milliméter vastag Curitel P1 egész pontosan 97,9 grammot nyom a mérlegen, a beépített kamera pedig állóképek és videoklippek rögzítésére egyaránt képes.

A képek és videók a 128 MB Flash ROM és 64 MB RAM memóriában tárolhatók el, ha pedig ezen memóriák megtelnének, akár miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat is be lehet vetni. A készülékhez egyébként gyárilag egy 128 MB-os kártyát csomagolnak.

A fontosabb specifikációk közé sorolható a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás, a többszólamú csengőhangok, az MP3 lejátszó alkalmazás, az elektronikus szótár szoftver, valamint a TTS (Text To Speech) technológia, mely felolvassa a beérkezett üzeneteket, vagy éppen a naptárban tárolt bejegyzéseket. A Curitel P1 maximum 2,2 órás beszélgetési időt, illetve 150 órás készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp