Connect with us

Website-fejlesztési pályázat diákoknak

Kütyük

Website-fejlesztési pályázat diákoknak

Nyilvános pályázatott hirdetett középiskolások számára a Tragor Ignác Múzeum; a váci intézmény minden, a kihívás iránt érdeklődő diák jelentkezését örömmel fogadja.

A váci Tragor Ignác Múzeum, mint a megye elsőként alapított muzeális intézménye, jelenleg a Pest Megyei Múzeumok Igazgatóság keretei között működő területi múzeum. Feladata Vác és régiója – három egykori járás területén közel ötven település – szellemi és anyagi örökségének megőrzése. A múzeum régészeti, helytörténeti, néprajzi és művészettörténeti gyűjtőkörrel védi, gyűjti, őrzi, és mutatja be az emberi múlt tárgyi és szellemi dokumentumait.

A pályázat célja
A korszerű, látogatóbarát múzeumok mindegyike rendelkezik egy jól működő weboldallal, melyen az érdeklődő különféle érdekes és alapvető fontosságú információkat talál magáról az intézményről, annak kiállításairól, gyűjteményeiről, de mindezek mellett hasznos és érdekes információkat nyújthat különféle muzeológiai témákban, ajánlhatja a múzeumpedagógiai programokat, a ˝múzeumi bolt˝ kínálatát is.

Az intézményről az Interneten böngészők jelenleg csak egy hiányos weboldalt találhatnak a múzeumról. Ezen hiányosság megszüntetését tehetséges fiatalok bevonásával szeretnék megvalósítani; mindezt egy színes, információ-gazdag, korszerű, egyszerűen kezelhető, komplex tartalmú, egyedi arculatot minden oldalán tükröző honlap megvalósításában szeretné a múzeum vezetése elérni.

A pályázat kiírása két ütemben történik:
– az első ütemben a grafikai terv megvalósulása a döntő
– a második ütemben a programháttér elkészítése lesz a feladat

A pályázó diákok a munka közben közelebb kerülhetnek a múzeumhoz, megismerhetik annak sokszínű tevékenységét, szerepét a kulturális és tudományos életben. A pályázat lehetőséget teremt élő, személyesebb kapcsolatfelvételre, mely során a fiatal generáció ötletei, igényei segítik a látogatóbarát múzeum formálását. A pályázat lehetőség is a számítástechnikával foglalkozók számára, hiszen a nyertes alkotás az Interneten publikálása kerül, s így a későbbiekben akár referenciaként is szolgálhat a készítőnek.

Díjazás
A Váci Múzeumért Közalapítvány által felajánlott díj: 50.000 Ft

Pályázók köre
A pályázatban részt vehet minden olyan fiatal, aki jelenleg tanulói jogviszonnyal rendelkezik valamelyik középiskolában.

A jelentkezési lap visszaküldésének határideje: 2004. október 25. (a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot a muzeumpalyazat@dunakanyar.hu e-mail címre elektronikus formában kell eljuttatni). A pályázat leadási határideje: 2004. december 15.

A pályázat beadás módja
A pályázati anyagot 1 darab CD-n, a pályázati jelentkezési lap eredeti példányával együtt postán ajánlva, sértetlen csomagolásban kell elküldeni, vagy hivatali időben személyesen átadni az Urbán Zsuzsanna múzeumpedagógusnak (Tragor Ignác Múzeum Vác, Zrínyi utca 41/a, tragor@dunaweb.hu, telefon: 27-500-750)

Pályázat elbírálása
Az elbírálást egy erre a célra felállított testület végzi, melyben helyet kapnak szakemberek a különböző területekről: a múzeum oldaláról, a design oldaláról, illetve a számítástechnikai oldalról. A pályázat eredményhirdetésére a dunakanyar.hu portálon kerül sor. Elbírálásának határideje: 2005. január 31.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő