Connect with us

technokrata

HP hx2700: újabb nagy tudású PDA

Kütyük

HP hx2700: újabb nagy tudású PDA

Napvilágot láttak az első információ morzsák a Hewlett-Packard érkezőfélben lévő új kéziszámítógépéről, a HP hx2700-ról.


Ezek szerint az amerikai nagyvállalat legfrissebb PDA-jában az Intel jelenlegi legnagyobb teljesítményű mobil processzora, egy 624 MHz-es frekvencián üzemelő XScale PXA270-es mikrochip teljes szolgálatot. A legújabb Microsoft operációs rendszer, a Windows Mobile 2003 Second Edition köré épülő kéziszámítógépben ezenkívül 128 MB RAM és 128 MB ROM memória kap helyet, de a kis masina ezenkívül természetesen CF (Compact Flash) és SD (Secure Digital) memóriakártyákkal is bővíthető. A bővítőhely egyébként SDIO kompatibilis, tehát nem csak memóriakártyák, hanem egyéb kommunikációs eszközök fogadására is képes.

A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a HP hx2700 a Wi-Fi-t és a Bluetooth támogatja. Az újdonság ennek megfelelően nagymértékben hasonlít a nemrégiben debütált HP hx4700-ra, igaz annál kisebb a kijelzője (3,5 colos képátló), viszont cserébe nagyobb a beépített memóriája.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a HP hx2700 valamikor idén novemberben fog bemutatkozni, a készülék várhatóan 550 dolláros áron lesz megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom