Connect with us

A mobiltelefonos televíziózás egyelőre keveseket érdekel

Kütyük

A mobiltelefonos televíziózás egyelőre keveseket érdekel

Egy friss tanulmányból kiderül, hogy az embereket nem érdekli túlságosan a mobiltelefon segítségével történő televíziózás.

A Lyra Research piackutató cég felmérése rávilágít arra, hogy a megkérdezett mobilosok 53 százalékát egyáltalán nem, vagy csak alig érdekli, hogy készülékén televíziós adásokat is lehessen nézni. A válaszadók 32 százalékát valamilyen szinten foglalkoztatja a mobil televíziózás gondolata, és csak 14 százalék nyilatkozta azt, hogy nagyon fontosnak tartja a mobilos TV-zést.

Steve Hoffenberg, a Lyra Research egyik vezető munkatársa az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy nem csak az előfizetőket, hanem a mobil operátorokat is hidegen hagyják a televíziós szolgáltatások.

Az európai szolgáltatók alig tíz százaléka szeretné, hogy a mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cégek televízió nézésre alkalmas mobil készülékeket fejlesszen számukra. Az operátorok e helyett elsősorban olyan mobiltelefonokra tartanak igényt, melyekben nagy felbontású, megapixeles kamera teljesít szolgálatot és amelyek képesek streaming videóanyagok és MP3 zenefájlok lejátszására.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom