Connect with us

technokrata

Strapabíró új PDA a Casio-tól

Kütyük

Strapabíró új PDA a Casio-tól

A Casio bejelentette legfrissebb újdonságát, mely ez esetben nem más, mint egy strapabíró kéziszámítógép.


A teljesen porvédett, kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló Cassiopeia DT-10-et két különböző változatban kívánja forgalmazni a Casio: az M50 és M50S típusjelzésű modellek között csupán annyi a különbség, hogy vezeték nélküli Wi-Fi kontroller csak az utóbbiban lelhető fel.

Az új japán fejlesztésben egy 416 MHz-es órajelen ketyegő Intel PXA270-es XScale processzor üzemel, még pedig 128 MB RAM és 64 MB ROM memória társaságában. A képmegjelenítésről egy 3,7 colos képátlójú, VGA, azaz nem kevesebb mint 640×480 pixeles felbontású folyadékkristályos kijelző gondoskodik, az operációs rendszer szerepét pedig a Microsoft legfrissebb mobil szoftvere, a Windows Mobile 2003 Second Edition tölti be.

Az 1.2-es új Bluetooth szabvánnyal kompatibilis, infravörös porttal is ellátott Casio Cassiopeia DT-10 140 milliméter hosszú, 80 milliméter széles, 25 milliméter vastag, tömege pedig sajnos eléri a 300 grammot. Az újdonság várhatóan még ebben a hónapban meg fog jelenni a piacon, a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek