Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Palm PDA, a Tungsten T5

Kütyük

Itt a legújabb Palm PDA, a Tungsten T5

A palmOne hivatalosan is bejelentette sokak által várva várt legújabb kéziszámítógépét, a Tungsten T5-öt, melyben nem kevesebb mint 256 MB memória kapott helyet.


A vékony és egyben elegáns megjelenésű készülékházba többek közt egy 416 MHz-es működési frekvenciájú Intel XScale mikroprocesszort, valamint 256 MB flashmemóriát tettek a fejlesztők, mely memóriából alaphelyzetben 215 MB-ot érhetnek el a felhasználók. Akinek mindez kevés lenne, SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyák révén könnyedén bővítheti a készülék memóriáját, ugyanis a Tungsten T5-ben egy SDIO kompatibilis bővítőhely is fellelhető.

A 120,9 milliméter hosszú, 78,2 milliméter széles, 15,5 milliméter vastag és kereken 150 gramm tömegű kéziszámítógép energiaellátásáról egy 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely egy új csatlakozónak köszönhetően akár a személyi számítógépek USB portjáról is feltölthető. Szoftver fronton említést érdemel az 5.4-es verziójú Palm operációs rendszer, a DataViz féle Documents To Go 7.0 alkalmazás, illetve a rendkívül széles szolgáltatási körű Blazer Browser 4.0.

A Tungsten T5 előreláthatólag a jövő hónapban jelenik meg a boltokban, még pedig 400 dolláros áron. Ezzel párhuzamosan egyébként a korábbi Tungsten T3-as PDA ára 50 dollárral csökken.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp