Connect with us

Arima U300: érintőkijelzős, megapixeles kamerás okostelefon

Kütyük

Arima U300: érintőkijelzős, megapixeles kamerás okostelefon

A különböző hordozható számítógépek és mobiltelefonok gyártásával foglalkozó Arima bejelentette legújabb okostelefonját, a Symbian operációs rendszer 7.0-s verziójára épülő, UIQ 2.1-es interfészű U300-as készüléket.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS kompatibilis újdonságban többek közt 16 MB RAM, 32 MB Flash ROM és egy 2,66 colos képátlójú, 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos érintőkijelző teljesít szolgálatot.

A fontosabb jellemzők közé tartozik az elcsúsztatható billentyűzet, az 1.1-es Bluetooth kontroller, a sztereó FM rádió, valamint a beépített digitális fényképezőgép. A négyszeres digitális zoommal rendelkező kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles fényképek készíthetők, a LED alapú villanófénynek köszönhetően akár rossz fényviszonyok mellett is. A kamera ezenkívül természetesen mozgóképrögzítésre is alkalmas.

Az Arima U300 106 milliméter hosszú, 55,7 milliméter széles, 19 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 120 grammot nyom. A készülék piaci debütálásának dátuma, illetve ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom