Connect with us

T-Mobile Telemátrix: elkülöníthető céges és magánhívások, számos kedvezménnyel

Kütyük

T-Mobile Telemátrix: elkülöníthető céges és magánhívások, számos kedvezménnyel

A T-Mobile Magyarország Rt. vállalati ügyfelei a Telemátrix szolgáltatás-csomaggal, számos korszerű megoldással, a cég működéséhez szabható alkalmazással kedvezőbbé tehetik a mobilhasználatot.

A T-Mobile októbertől, a szolgáltatásra előfizető vállalat munkatársai által a világhálón keresztül teljes körűen vállalatra, vállalkozásra szabható újdonságot vezet be, kedvezőbbé téve a céges előfizetések használatát. A T-Mobile Magyarország Rt. üzleti előfizetői a Telemátrix szolgáltatás-csomaggal a csoporton belüli kedvezményes tarifák, a kedvezményes vezetékes körzet opció kínálta előnyös percdíjak mellett élhetnek a virtuális csoporttagok, a kimenő- és bejövő hívásszűrés, a limit-tájékoztató kínálta lehetőségekkel. Emellett rögzíthetők a céges- és magánjellegű hívások elkülönítésének szabályai. A Telemátrix adminisztrációs felületén a vállalat által kijelölt adminisztrátor teljes egészében a társaságnál érvényes szabályoknak – munkanap, szabadnap, munkarend – megfelelően állíthatja be az egyes szolgáltatásokat.

A vezetékes körzetet kedvezménnyel egy megjelölt körzetben a vállalat munkatársai még kedvezőbb percdíjakkal hívhatnak minden vezetékes telefonszámot, a virtuális csoporttagok funkcióval pedig megjelölhetők azok a T-Mobile Magyarország előfizetők, akiket a vállalat munkatársai gyakran hívnak és ezekre a hívásokra kedvezményes tarifa alkalmazható. A kimenő hívásszűréssel területi és idő alapon meghatározható, a céges előfizetésekről mely hívószámok érhetők el céges számlára, illetve mely beszélgetések számítanak magánjellegűnek. A bejövő hívásszűrés opcióval szintén terület és idő alapon megadható, melyik előfizetői kártya milyen számokról fogadhat hívást. Ez a lehetőség leginkább a külföldi mobilhasználat, azaz roaming esetén fontos, hiszen ebben az esetben a magánjellegű hívásokat a kártya birtokosa egy saját tulajdonú T-Mobile Magyarország előfizetői kártyán fogadhatja. Az internetes felületen kezelhető limit-tájékoztatóval megadható értesítési címekre (SMS/e-mail) a legfeljebb három előre rögzített összeghatár túllépéséről a Telemátrix automatikusan értesítést küld.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom