Connect with us

technokrata

Az új generáció első modellje: CR-21 Nokia készüléktartó

Kütyük

Az új generáció első modellje: CR-21 Nokia készüléktartó

A CR-21 Nokia készüléktartó fémjelzi a mobiltartók új generációját, amelyeknek nem csupán színviláguk vonzó, és formájuk vékony, hanem készítésük során kifejezetten az autóbelsővel alkotott harmóniára ügyeltek.


Az új, kétszínű készüléktartó szilárdan a helyén tartja a kompatibilis mobiltelefont. A telefont egyszerűen, a készülék lenyomásával szabadíthatjuk ki a tartóból. Az új készüléktartó jobb minőségű kapcsolatot biztosít, mivel a külső antennához vezető antennacsatoló közvetlenül magában a tartóban található.

˝A Nokia új mobiltartó-generációja tervezésénél a formát pont olyan fontosnak tekintettük, mint a funkciót, mivel sok felhasználó számára lényeges az autó belső terének megjelenése˝ – mondta Uwe Pertz, a Nokia Smart Traffic Products Fogyasztói termékek részlegének igazgatója. ˝Ezért játszik a mobiltartó vásárlásakor egyre fontosabb szerepet a forma. A felhasználók szeretnék, ha a készüléktartó a kompatibilis mobiltelefonokkal, és az autó belső terével egyaránt harmonizálna. Az új CR-21 Nokia mobiltartó jó példa erre a harmóniára, hiszen a tartó tökéletesen illik a kompatibilis Nokia 3220 mobiltelefon megjelenéséhez˝.

Az új mobiltartó kompatibilis a létező, a Pop-Port interfészt támogató Nokia autóskészletekkel, így a Nokia továbbfejlesztett autóskészlettel (CK-7W) is. Az új mobiltartó beépítése egyszerű, mivel pontosan a korábbi Nokia készüléktartók szerelőlapjára illetve csuklós szerelőlapjára rögzíthető. Az új CR-21 Nokia készüléktartó Európában várhatóan 2004 végén, azt követően pedig Ázsiában és az Egyesült Államokban jelenik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák