Connect with us

Az új generáció első modellje: CR-21 Nokia készüléktartó

Kütyük

Az új generáció első modellje: CR-21 Nokia készüléktartó

A CR-21 Nokia készüléktartó fémjelzi a mobiltartók új generációját, amelyeknek nem csupán színviláguk vonzó, és formájuk vékony, hanem készítésük során kifejezetten az autóbelsővel alkotott harmóniára ügyeltek.


Az új, kétszínű készüléktartó szilárdan a helyén tartja a kompatibilis mobiltelefont. A telefont egyszerűen, a készülék lenyomásával szabadíthatjuk ki a tartóból. Az új készüléktartó jobb minőségű kapcsolatot biztosít, mivel a külső antennához vezető antennacsatoló közvetlenül magában a tartóban található.

˝A Nokia új mobiltartó-generációja tervezésénél a formát pont olyan fontosnak tekintettük, mint a funkciót, mivel sok felhasználó számára lényeges az autó belső terének megjelenése˝ – mondta Uwe Pertz, a Nokia Smart Traffic Products Fogyasztói termékek részlegének igazgatója. ˝Ezért játszik a mobiltartó vásárlásakor egyre fontosabb szerepet a forma. A felhasználók szeretnék, ha a készüléktartó a kompatibilis mobiltelefonokkal, és az autó belső terével egyaránt harmonizálna. Az új CR-21 Nokia mobiltartó jó példa erre a harmóniára, hiszen a tartó tökéletesen illik a kompatibilis Nokia 3220 mobiltelefon megjelenéséhez˝.

Az új mobiltartó kompatibilis a létező, a Pop-Port interfészt támogató Nokia autóskészletekkel, így a Nokia továbbfejlesztett autóskészlettel (CK-7W) is. Az új mobiltartó beépítése egyszerű, mivel pontosan a korábbi Nokia készüléktartók szerelőlapjára illetve csuklós szerelőlapjára rögzíthető. Az új CR-21 Nokia készüléktartó Európában várhatóan 2004 végén, azt követően pedig Ázsiában és az Egyesült Államokban jelenik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő