Connect with us

technokrata

A Vodafone beválasztotta 3G portfoliójába a Nokia 6630-t

Kütyük

A Vodafone beválasztotta 3G portfoliójába a Nokia 6630-t

A Nokia bejelentette, hogy a Vodafone csoport a Nokia 6630 telefont választotta 3G WCDMA telefonportfoliója legújabb tagjának.


A Vodafone elvárásainak megfelelően kialakított Nokia 6630 egy kis készüléken belül hozza el az ügyfelek számára a nagy sebességű 3G előnyeit, miközben megapixeles kamerát és fejlett smarttelefon funkciókat is kínál. A Nokia 6630 folyamatosan bekapcsolt e-mail-szolgáltatást, a mellékletek letöltésének és megtekintésének lehetőségét, a multimédiás tartalmak mobil szélessávú elérését, élő videostreaminget, valamint videokonferencia-beszélgetést biztosít.

˝A Vodafone választása azt jelenti, hogy a Nokia 6630-nak köszönhetően a vállalat ügyfelei egy testre szabott, kompakt, nagy teljesítményű, és elsőrangú működési időtartammal rendelkező készüléken élvezhetik majd a 3G előnyeit˝ – mondta Anssi Vanjoki, a Nokia Multimedia üzletágának alelnöke és igazgatója. ˝Szorosan együttműködünk a Vodafone-nal annak érdekében, hogy a vállalat ügyfelei a Nokia 6630 telefonnal teljes mértékben kihasználhassák a nagy sebességű 3G hálózat által nyújtott előnyöket˝.

A Nokia 6630 a Vodafone üzletekben lesz kapható, Japán területén is. A Nokia 6630 a Symbian operációs rendszeren alapuló, a GSM 900/1800/1900, EDGE és WCDMA hálózatra készült, háromsávos telefon. A 127 gramm tömegű és 110x60x20,6 mm méretű készülék a világ legkisebb, a GSM és a WCDMA hálózatra szánt, megapixeles telefonja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp