Connect with us

technokrata

K.A.P. – megújított hűségprogram a T-Mobile-tól

Kütyük

K.A.P. – megújított hűségprogram a T-Mobile-tól

Minden T-Mobile-os számára nyitott lesz a megújuló Kapcsolat Aranykártya Program.

A T-Mobile megújítja egyedülállóan sikeres és a mobilszolgáltatásokon túl egyéb kedvezményeket is kínáló hűségprogramját. A program a jövőben az előfizetéses ügyfelek mellett Domino kártyások számára is elérhető lesz.

Kapcsolat Program Domino kártyásoknak is
Pontgyűjtés, átlátható és rögzített kedvezményrendszer, tarifaelőnyök minden Arany- vagy Platinakártyás T-Mobile-osnak. Ez a lényege a hosszú évek óta jól működő és népszerű Kapcsolat Aranykártya Programnak (K.A.P.) amely 2004. szeptember 1-jétől számos újdonsággal gazdagodik. A jövőben az előfizetéses ügyfeleken túl már Domino kártyások is részesei lehetnek a társaság hűségprogramjának, azaz közel 4 millió T-Mobile-os számára nyílik lehetőség a mobilcég szolgáltatásaihoz kapcsolódó vagy a program partnerei által kínált kedvezmények igénybevételére.

Havi pontgyűjtés a forgalom, az előfizetés “kora” és a beérkező hívások után
A pontgyűjtés során a havi mobilhasználat mellett két új elem révén az eddiginél sokoldalúbb és több szempont alapján gyűjthetők a Kapcsolat Pontok. A T-Mobile ügyfeleinek pontjai a jövőben a fogadott hívások és az előfizetés megkötése óta eltelt idő alapján egyaránt gyarapodnak. Szeptembertől az egyes előfizetések esetén eltelt évek száma alapján havonta 10 Kapcsolat Pont gyűjthető, azaz például egy 5 éves előfizetés után minden hónapban 50 pont jár, függetlenül a forgalomtól. Az eltelt évek száma után havonta jóváírt 50 pont az új rendszer szerint nettó 2.500 forintnyi mobilhasználatnak felel meg. Elegendő számú összegyűjtött pont után a T-Mobile ügyfele Arany- vagy Platinakártyára jogosult. Előfizetéses ügyfélként így Arany- vagy Platinakártyához a fentieken túl előnyös társkártyás előfizetéseket társíthat és a gyűjtött Kapcsolat Pontokat készülékvásárlásra, szolgáltatásokra, ajándéktárgyakra, Domino feltöltő-kártyákra is beválthatják.

K.A.P. tarifakedvezmények, SMS akár 6,25 forintért
Az előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek jelenleg három különböző K.A.P. díjkedvezményből választhatnak, ezek egyikével, az SMS Plusszal meghatározott számú SMS küldhető, Aranykártyás opcióban 12,50, Platinakártyások esetén akár 6,25 forintért, bármely belföldi előfizetőnek.

Kiterjedt, átlátható kedvezményrendszer nem csak mobilszolgáltatásokra
A K.A.P. különlegessége, hogy a mobilszolgáltatások mellett a kártyával a szerződött partnereknél számos szolgáltatás (például: utazás, belépők, éttermi szolgáltatások stb.) olcsóbban vehető igénybe. A kedvezményadó partnerek és kedvezményes szolgáltatások köre folyamatosan bővül. Domino kártyások a kedvezményekre jogosító Arany vagy Platina Kapcsolat kártyát a T-Mobile honlapján és személyesen a társaság márkaboltjaiban igényelhetik nevük és címük megadásával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle