Connect with us

technokrata

Megújult az Axelero Internet weboldala

Kütyük

Megújult az Axelero Internet weboldala

Augusztus 27-tól megújult weboldallal, de változatlan címen várja az érdeklődőket az Axelero Internet. A változások elsősorban az egyszerűbb eligazodást és online ügyintézést szolgálják, a korábbinál még nagyobb hangsúly került az ügyfelek kiszolgálására.

Az Axelero Internet a weboldal megújításánál javított a megjelenésen és a szerkezeten, de megtartott minden olyan szolgáltatást, amelyet ügyfelei megelégedéssel használtak. Az oldal eddigi mátrix-szerű elrendezése helyett mostantól az érdeklődési köröknek megfelelő csatornák várják a látogatókat, egyszerűsítve az eligazodást az információ-rengetegben. A tájékozódást segítő képek és ikonok mellett egységessé vált az oldalak megjelenése is: az Online Áruház lapjai is a többivel megegyező designnal várják az érdeklődőket.

A meglévő ügyfeleket a pontosabb és hatékonyabb online ügyfélszolgálattal és információkkal szolgálja ki az Axelero. Az Axelero Klub, az online ügyintézés, a netQuick feltöltés, a Honlap csomagok adminisztrációja és az Infoközpont mind elérhetők a címlap “Ügyfeleinknek” dobozából. Az átláthatóbb felépítés a kevésbé gyakorlott Internet-felhasználókat segíti abban, hogy könnyebben megtalálhassák az igényeiknek megfelelő szolgáltatást vagy terméket, és lehetőség szerint azt egyszerűen és azonnal, az Interneten keresztül igénybe is vehessék. A megújult oldalon a felső menüsorban találhatók a céggel kapcsolatos információk és az online vásárlási lehetőség. A felhasználó bárhol van a weboldalon, a bal felső Axelero logóra kattintva visszajut a főoldalra.

A termékek között két fő kategóriában – Otthoni Internet és Üzleti Internet menüpontban – lehet barangolni. A termékek rövid összefoglalói gyors áttekintést nyújtanak, illetve a táblázatokban könnyen azonosíthatók a termékek technológiájuk, típusuk és sebességük szerint. Az Axelero legtöbb terméke online is megvásárolható, sőt, egyes szolgáltatások akár azonnal is igénybe vehetők. Az kiválasztott termék oldalán, a “Megrendelem” gombra kattintva a felhasználó biztonságos oldalra kerül.

Az axelero.hu oldalait hetente átlagosan 40.000 látogató keresi fel, az oldalletöltések száma pedig eléri a 120.000-ret. Az oldalt nem csak a potenciális vásárlók, hanem a meglévő ügyfelek is folyamatosan látogatják, új akciókat, kiegészítő termékeket és bővítési lehetőségeket keresve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd