Connect with us

technokrata

Megújult az Axelero Internet weboldala

Kütyük

Megújult az Axelero Internet weboldala

Augusztus 27-tól megújult weboldallal, de változatlan címen várja az érdeklődőket az Axelero Internet. A változások elsősorban az egyszerűbb eligazodást és online ügyintézést szolgálják, a korábbinál még nagyobb hangsúly került az ügyfelek kiszolgálására.

Az Axelero Internet a weboldal megújításánál javított a megjelenésen és a szerkezeten, de megtartott minden olyan szolgáltatást, amelyet ügyfelei megelégedéssel használtak. Az oldal eddigi mátrix-szerű elrendezése helyett mostantól az érdeklődési köröknek megfelelő csatornák várják a látogatókat, egyszerűsítve az eligazodást az információ-rengetegben. A tájékozódást segítő képek és ikonok mellett egységessé vált az oldalak megjelenése is: az Online Áruház lapjai is a többivel megegyező designnal várják az érdeklődőket.

A meglévő ügyfeleket a pontosabb és hatékonyabb online ügyfélszolgálattal és információkkal szolgálja ki az Axelero. Az Axelero Klub, az online ügyintézés, a netQuick feltöltés, a Honlap csomagok adminisztrációja és az Infoközpont mind elérhetők a címlap “Ügyfeleinknek” dobozából. Az átláthatóbb felépítés a kevésbé gyakorlott Internet-felhasználókat segíti abban, hogy könnyebben megtalálhassák az igényeiknek megfelelő szolgáltatást vagy terméket, és lehetőség szerint azt egyszerűen és azonnal, az Interneten keresztül igénybe is vehessék. A megújult oldalon a felső menüsorban találhatók a céggel kapcsolatos információk és az online vásárlási lehetőség. A felhasználó bárhol van a weboldalon, a bal felső Axelero logóra kattintva visszajut a főoldalra.

A termékek között két fő kategóriában – Otthoni Internet és Üzleti Internet menüpontban – lehet barangolni. A termékek rövid összefoglalói gyors áttekintést nyújtanak, illetve a táblázatokban könnyen azonosíthatók a termékek technológiájuk, típusuk és sebességük szerint. Az Axelero legtöbb terméke online is megvásárolható, sőt, egyes szolgáltatások akár azonnal is igénybe vehetők. Az kiválasztott termék oldalán, a “Megrendelem” gombra kattintva a felhasználó biztonságos oldalra kerül.

Az axelero.hu oldalait hetente átlagosan 40.000 látogató keresi fel, az oldalletöltések száma pedig eléri a 120.000-ret. Az oldalt nem csak a potenciális vásárlók, hanem a meglévő ügyfelek is folyamatosan látogatják, új akciókat, kiegészítő termékeket és bővítési lehetőségeket keresve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp