Connect with us

Hirdetés

technokrata

E-suli internetes tehetségkutató szakkör és online verseny

Kütyük

E-suli internetes tehetségkutató szakkör és online verseny

Ujvári István középiskolai tanár évtizedek óta meghatározó szerepet játszik az általános iskolás tanulók matematikai felkészítésében, a matematikai tehetségek felkutatásában és gondozásában. Levelező szakköre 16 éve egyedülálló módszert képvisel a távoktatás területén mind tematikájában, mind a szakmai felkészítés eredményességében.

A szakkör célja nemcsak az általános iskolák, valamint a 6 és 8 osztályos gimnáziumok 10-14 éves tanulói közül a matematikában tehetségesek felfedezése és fejlesztése, (különös tekintettel az országos verse¬nyekre), hanem a matematikatanárok szakkörvezetői kultúrájának segítése, és módszertani segéd¬anyagokkal (tematikus feladatlapokkal, szakköri füzetekkel és könyvekkel) való ellátása a „docendo discimus” jegyében. E célok megvalósítása érdekében a tanév során 12 témát dolgoznak fel, mégpedig felét az 5-6-osok, felét a 7-8-osok számára.

2004-től a szakkör megnyitja internetes kapuját az e-suli.hu oktatási oldalon. A szakköri feladatlapokat a szaktanárok e-mailben vagy a honlapon kapják meg. Jelentős újdonság a szakkör záró eseménye, az országosan egyedülálló online matematika verseny, melyen a szakkör legsikeresebb résztvevői indulhatnak. Nevezési határidő: 2004. október 1., a verseny várható időpontja: 2005. április. Jelentkezni levélben (Matematikai Tehetségfejlesztő Központ, 2601 Vác, postafiók: 143) vagy az E-suli weboldalán lehet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés