Connect with us

technokrata

Vezetékmentes internetezés az Olimpián

Kütyük

Vezetékmentes internetezés az Olimpián

Az Intel, demonstrálandó Centrino platformjának legújabb fejlesztését, számos hotspotot telepített a görög fővárosba.

Az Intel útjára engedte az új háromsávú vezeték nélküli modult (támogatva a 802.11a, b és g szabványokat), illetve azt a vezeték nélküli szoftvert, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a végfelhasználók számára bármely Wi-Fi hálózattal való vezeték nélküli kapcsolat felállítását valamint használatát. A Pyramid elemző csoport szerint 2007-re több mint 700 millió Wi-Fi-felhasználó lesz a világon – azonban bármennyire elterjedt is lesz, a vezeték nélküli számítástechnikai előnyeit még mindig körüllengik a biztonság és a komplexivitás körüli kétségek. Az Intel jelentősen továbbfejlesztett több kulcsfontosságú területet a vezeték nélküli számítástechnikán belül, amelyek által egyszerűbbé és biztonságosabbá válik a világon elterjedt Wi-Fi hálózatokhoz való csatlakozás.

A vezeték nélküli számítástechnikai előnyeinek bemutatásához, illetve az Intel PRO/Wireless 2915ABG Network Connection bejelentésének alkalmából az Intel idén nyáron több 802.11a/b/g hotspotot telepített Athénba, hogy a világutazók is élvezhessék ennek előnyeit. Az utazók és a helyi lakosok így képesek fényképeket küldeni, e-maileket olvasni, VoIP telefonhívásokat kezdeményezni bárhová a világon. A 802.11 a/b/g hotspotok használói élvezhetik a háromsávos megoldás előnyeit, többek között az Intel PROSet/Wireless Software 9.0 verzió által nyújtott gyorsabb sávszélességet, a kisebb mértékű interferenciát, illetve a gyorsabb kapcsolatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd