Connect with us

technokrata

Sharp TM-150: 1 megapixeles kagylóformájú mobil újdonság

Kütyük

Sharp TM-150: 1 megapixeles kagylóformájú mobil újdonság

A Sharp bejelentette legújabb mobiltelefonját, a T-Mobile számára kifejlesztett és gyártott TM-150-es készüléket.


A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság 94 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 24,1 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 100 grammot nyom. A TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelző 2,2 colos képátlóval rendelkezik és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, ezenkívül pedig a külső LCD is színes, és többek közt hívóképeket is meg tud jeleníteni.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű telefon előlapján kapott helyet a beépített digitális fényképezőgép optikája, melynek CCD képszenzora ez esetben szerencsére már nem VGA, hanem 1 megapixeles felbontással rendelkezik. A GPRS Class 10 támogatáson kívül a fontosabb specifikációk közé sorolható még a 2.0-s verziójú WAP böngésző, a Java kompatibilitás, a teljes köű SMS és MMS támogatás, illetve a polifonikus hangzás.

Az SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákat fogadni képes Sharp TM-150 csak és kizárólag a T-Mobile-nál kapható. A telefonért az Egyesült Államokban jelenleg 349 dollárt kell fizetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle