Connect with us

Hirdetés

technokrata

Építsünk álomcsapatot az N-Gage játékgépen megjelenő X-Men Legends játékban

Kütyük

Építsünk álomcsapatot az N-Gage játékgépen megjelenő X-Men Legends játékban

A Nokia ma bejelentette, hogy a népszerű Marvel szereplőkön, az X-Men figurákon alapuló első háromdimenziós akció-szerepjáték, az X-Men Legends az Activisionnal kötött megállapodás alapján megjelenik az N-Gage platformon.

Az X-Men Legends-ben a játékosok feladata a kedvenc X-Men Super Heroes figuráikból felépülő négyfős csapat létrehozása, felszerelése és irányítása úgy, hogy a csapat meg tudja védeni az emberiséget a Gonosz mutánsok testvérisége és a többi Marvel Super Villain szupergonosz ellen vívott háborúban.

A játékosok sokféle, egy játékost igénylő küldetésben, illetve a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén többszereplős üzemmódban is edzhetik X-Men osztagukat. Az N-Gage Arénában közzétehetik legmagasabb pontszámaikat, illetve új játékokat és küldetéseket tölthetnek le.

˝Az X-Men Legends-ben a játékosok továbbfejleszthetik és bárhol harcba küldhetik kedvenc X-Men karaktereiket, a Bluetooth segítségével és az N-Gage Arénában pedig más X-Men rajongókkal is összemérhetik tudásukat˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. ˝Ez a nagyszerű játék az N-Gage platform kínálta mobil többszereplős funkciókat használja ki˝.

˝A hősies X-Men történet gyors ütemben zajló eseményei és a lenyűgöző szerepjátékban rejlő stratégia, mélység és izgalom keverékét nyújtó, az N-Gage játékgépen megjelenő X-Men Legends-zel a játék kedvelői minden eddiginél jobban élvezhetik az X-Men játékot˝ – mondta Dave Anderson, az Activision, Inc. üzletág-fejlesztési igazgatója. ˝Az N-Gage-dzsel foglalkozó kollegáinkkal végzett munka eredményeképpen az X-Men rajongók már útközben is belemerülhetnek a játékba˝.

A játékosok kedvenceik négyfős osztagát hozhatják létre többek között Wolverine-nel, Gambit-tal, és Storm-mal, akiket az X-Men világban ismerős jelenségekkel találkozva végigvezethetnek a Marvel mutáns univerzumát behálózó, lenyűgöző történetben.

A szuperhős-csapat létrehozása során a játékosok átalakíthatják az egyes szereplőket, akikből így a világ legütőképesebb Super Heroes csapata válik.

Az X-Men Legends ESRB besorolása még nem készült el, a játék az N-Gage játékgépen pedig 2005 első negyedévében jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés