Connect with us

technokrata

Új biztonsági megoldást kapnak a Nokia okostelefonok és kommunikátorok

Kütyük

Új biztonsági megoldást kapnak a Nokia okostelefonok és kommunikátorok

A Nokia és a Pointsec egy olyan új megoldás kifejlesztéséről számolt be, mely arra hivatott, hogy megvédje a vállalati felhasználók különböző mobil készülékeken tárolt kényes adatait.


A Pointsec újgenerációs állomány titkosítási megoldása révén a mobil felhasználók levédhetik többek közt elektronikus leveleiket, SMS és MMS üzeneteiket, naptár bejegyzéseiket, névjegyzéküket, valamint a memóriakártyákon tárolt egyéb adataikat. A Pointsec újdonsága a Nokia Series 60 és Nokia Series 80 alapokon nyugvó készülékekre lesz elérhető, legelsőként pedig a Nokia 9500 típusjelzésű kommunikátorra.

˝A Nokia erősen hisz abban, hogy az üzleti mobilitás egyik legfontosabb kritériuma a megfelelő biztonság. Ahogy a mobil készülékek egyre nagyobb tudásra tesznek szert, a vállalati és egyéni felhasználók egyre több kényes adatot tárolnak rajtuk, ezzel párhuzamosan pedig egyre fontosabb, hogy ezen adatok biztonságban legyenek. Célunk nem más, mint, hogy legalább olyan szintre emeljük a mobilok biztonságát, mint amilyen szinten jelenleg a hordozható számítógépek állnak e tekintetben˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Panu Kuusisto, a Nokia Enterprise Solutions igazgatója.

A Symbian operációs rendszerre fejlesztett, kifejezetten Nokia 9500 Communicatorra szánt Pointsec biztonsági megoldás várhatóan még ebben a negyedévben elérhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd